Fornyet fodgængerbro på Altınordu -stranden åbnet til brug

Den fornyede fodgængerbro på altinordu -kysten åbnes til brug
Den fornyede fodgængerbro på altinordu -kysten åbnes til brug

Ordu Metropolitan Kommune afsluttede renoveringsarbejdet på fodgængerbroen, der ligger på Bülbül Stream og giver forbindelsen mellem svævebanen og Çivisiz Mescit på Altınordu Beach, og tilbød den til brug for borgere. Med fornyelsen af ​​broen er den uafbrudte vandresti langs kysten blevet mere sikker og behagelig.

Ordu Metropolitan Kommune, der samler de investeringer, den har foretaget på mange områder, fra infrastruktur til overbygning, fra landbrug til turisme, med borgerne, udfører også vigtige arbejder for at bygge en sund by. Med disse værker udfører Metropolitan Kommune innovative undersøgelser på områder, der ikke kan opfylde byens behov.

I denne sammenhæng har Metropolitan Kommune, der startede renoveringsarbejdet på fodgængerbroen over Bülbül Stream, som giver forbindelsen mellem svævebanen og Çivisiz Mescit på 6,5 km Altinordu -kysten, bygget en sikker og behagelig bro i stedet for broen der har afsluttet sin levetid. Med færdiggørelsen af ​​værkerne blev broen, der udgør en vigtig søjle på den 6,5 km lange Altınordu -kyst, tilbudt til borgernes brug.

Med dette arbejde gjorde Metropolitan Kommune, der byggede en høj standard, bred og moderne bro, vandrestien, der fortsætter uafbrudt langs kysten, mere sikker.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar