Advarsel om højspænding for Kocaeli fra TCDD

Der er udsendt højspændingsadvarsel til Kocaeli fra tcdd
Der er udsendt højspændingsadvarsel til Kocaeli fra tcdd

Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) advarede inden for rammerne af elektrificeringsarbejder for højspænding mellem Köseköy Yarımca -stationerne i Kocaeli.

Ifølge erklæringen fra TCDD's generaldirektorat inden for rammerne af "Gebze -Köseköy Railway 3. og 4. Line Platform Platform Construction, Infrastructure, Superstructure and Electrification Supply Construction Work" fra 18. oktober 2021 mellem stationerne Köseköy - Yarımca mellem Köseköy (inklusive) Kırkikievler, İzmit, Derince., Tütünçiftlik, Yarımca (inklusive) konventionelle jernbanelektrifikationslinjer får 27500 Volt energi.

Navigering under elektriske tog luftledninger, berøring af stænger, nærme ledere og berøring af faldne ledninger; Det er farligt med hensyn til liv og ejendoms sikkerhed, og det meddeles vores kære mennesker.

ENERGI LEVERINGSDATOER OG RUTTER

Fra den 18. oktober 2021 mellem Köseköy - Yarımca -stationerne Köseköy (inkluderet) Kırkikievler, İzmit, Derince, Tütünçiftlik, Yarımca (inklusive)

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar