Det fælles sindsmøde med deltagelse af kamre og råvareudvekslinger i Bursa blev afholdt i GUHEM

Det fælles sindsmøde med deltagelse af kamre og vareudvekslinger i Bursa blev afholdt i fortrolighed
Det fælles sindsmøde med deltagelse af kamre og vareudvekslinger i Bursa blev afholdt i fortrolighed

Organiseret med deltagelse af kamre og vareudvekslinger i Bursa blev den 20. af 'Common Mind Meetings' afholdt på Gökmen Space Aviation Training Center (GUHEM), der var vært for Bursa Handelskammer og Industri.

Den 13. af Common Mind Meetings, der samlede 20 kamre og vareudvekslinger, der opererede i Bursa, blev afholdt i GUHEM. Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) Formand for bestyrelsen İbrahim Burkay, der talte på mødet med deltagelse af kamre og råvareudvekslingspræsidenter, rådsformænd og medlemmer af bestyrelsen, sagde, at fællesmøderne de startede i 2013 med det formål at bære Bursa til en stærkere fremtid i enhed og solidaritet er nu en del af mødet. Han sagde, at det er blevet en tradition. Bemærkede, at disse møder forstærkede samarbejdet og solidariteten mellem kamre og vareudvekslinger yderligere, takkede præsident Burkay alle kamre og råvareudvekslingspræsidenter for deres deltagelse.

“VISIONENS ARBEJDE, DER SKAL FORME GUHEM TYRKIET NÆSTE 50 ÅR”

BTSO bestyrelsesformand İbrahim Burkay, der gav oplysninger om Gökmen Space Aviation Training Center, understregede, at GUHEM er arbejdet med en vision, der vil forme Tyrkiets næste 50 år. Præsident Burkay sagde, at alle udviklede økonomier rundt om i verden har foretaget betydelige investeringer inden for rum og luftfart: ”Der er centre i USA, Canada og Frankrig, der påtager sig opgaven med transformation, især for at lede den unge generation til disse felter. GUHEM blev det første interaktive træningscenter i luftfartstema i Tyrkiet på dette område. ” sagde.

“VORES ÅBNINGSPUNKT VIL EXPORT”

Præsident Burkay understregede, at der er gået mere end 1,5 år i pandemiprocessen, og med normaliseringen har man oplevet en positiv udvikling inden for industriproduktion, eksport og investeringer i Bursa. Præsident Burkay bemærkede, at Bursas eksport nåede 9 milliarder dollars i årets første 11 måneder, påpegede, at der har været en betydelig stigning i interessen og ordrerne for Bursa i alle sektorer, især i den sidste periode. İbrahim Burkay sagde, at de som BTSO fremskyndede de internationale messer, B2B og indkøbsudvalgsorganisationer, der vil bane vejen for sektorerne inden for eksport, “Vi skal fokusere på eksport i den nye periode. I denne periode vil det være det eneste udgangspunkt for vores udenrigshandelsselskaber. Som sal vil vi organisere 7 messer og indkøbsudvalgsorganisationer frem til udgangen af ​​dette år og 40 næste år. Det er meget vigtigt, at vores distriktskamre og vareudvekslinger også deltager i disse arrangementer. ” han sagde.

OPERATIONER STARTET I YENİŞEHİR

Præsident Burkay sagde, at de har underskrevet et vigtigt samarbejde med Turkish Cargo for at opnå hurtighed og omkostningsfordele i udenrigshandelsvirksomheder over for Bursa -virksomheder, ”De vanskelige konkurrenceforhold i verden har øget betydningen af ​​regionalt samarbejde. I det nuværende konkurrencemiljø er logistik et af de vigtigste spørgsmål, der vil øge effektiviteten. Med samarbejdet mellem vores kammer datterselskab BTSO Lojistik AŞ og Turkish Cargo får vores virksomheder mulighed for at transportere deres produkter til 127 lande fra Yenişehir lufthavn. Den 20. september startede vi import- og eksporttransaktioner. I Yenişehir, hvor gods accepteres døgnet rundt, vil der ikke blive opkrævet et vareacceptgebyr indtil 7. januar 24. Jeg inviterer alle vores virksomheder til at drage fordel af de tjenester, Logistics AŞ tilbyder. ” brugte sætningerne.

“FÆLLES SINDMØDER FØJER VÆRDI TIL URBAN -ØKONOMIEN”

Bursa Commodity Exchange (Bursa TB) Formand for bestyrelsen og Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) bestyrelsesmedlem Özer Matlı udtalte, at fællesnævneren er Bursa, og at det fælles sindsmøde, de holdt med distriktskamrene og vareudvekslinger tilføjer værdi til byens økonomi. Præsident Matlı bemærkede, at alle sektorer har været igennem en meget smertefuld proces på grund af pandemien, ”i løbet af epidemiperioden bragte de vanskeligheder, der opstår i udenrigshandelsaktiviteter og logistik, eksportører og importører tættere på digital handel fra konventionelle handelsmetoder. Tyrkiet og selvfølgelig Bursa, som har et seriøst potentiale inden for fødevare-, bil-, fremstillings- og maskinindustrien, har til formål at være hovedleverandør i den nye handelsorden, især i strategiske sektorer som energi, landbrug og forsvar, hvilket reducerer udenlandsk afhængighed og at være overlegen i sektorer. påkrævet. ” sagde.

VURDERING AF MADINFLATION

Med henvisning til den seneste stigning i fødevarepriserne sagde Özer Matlı: ”Hr. Præsident Recep Tayyip Erdoğan udtalte i mellemfristet program, at der vil blive udviklet indgåede landbrugsmekanismer for at sikre integration mellem landbrug og industri. Hvis dette system er implementeret godt, ser det ud til at være en af ​​de faktorer, der vil reducere fødevareinflationen ved at lette planlægningen mellem udbud og efterspørgsel. ” brugte sætningerne. Özer Matlı talte også om værkerne i Bursa Commodity Exchange og inviterede alle kamre og vareudvekslingspræsidenter til åbningsceremonien for den nye servicebygning, der blev afsluttet i Doğanbey og vil blive afholdt om kort tid med deltagelse af præsidenten for Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey, Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu.

MEDARBEJDERSTRUKTUROPLEVELSER I İNEGÖL

Yavuz Uğurdağ, bestyrelsesformand for İnegöl Chamber of Commerce and Industry, gav oplysninger om den 4. internationale møbel- og dekorationsmesse (MODEF EXPO), der blev afholdt den 9.-45. Oktober. Uğurdağ sagde, at der var en markant stigning i antallet af besøgende, der kom fra Tyrkiet og udlandet til messen i forhold til sidste år, at messen ydede betydelige bidrag til sektoren, især hvad angår eksport. Uğurdağ erklærede, at møbel-, tekstil-, maskin- og landbrugssektoren udgør livsnerven i İnegöls økonomi, og udtalte, at de ikke kunne finde medarbejdere til at arbejde i disse sektorer og understregede, at der skulle udføres aktiviteter for at ændre opfattelsen af ​​erhvervsgymnasier. Uğurdağ tilføjede også, at energiomkostningerne er meget høje, og de forventer, at energiproduktion tilskyndes til offentlige og statslige områder og tomgangsområder.

YENISEHIR ER PÅ STIEN FOR AT VÆRE EN LOGISTISK BASE

Gemlik Commodity Exchange -formand Özden Çakır sagde, at de som børsen modtog geografisk betegnelsesregistrering for 'Gemlik Olive', og de deltog i indenlandske og internationale messer for reklame for produktet.

Orhan Torun, formand for Yenişehir Handelskammer og Industri, understregede, at Yenişehir bliver en logistikbase med indførelsen af ​​Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli jernbanestrækning af høj standard efter BTSO Lojistik AŞ, der opererer i Yenişehir Lufthavn.

Efter mødet undersøgte lederne af kamre og udvekslinger GUHEM. General Manager for GUHEM, Halit Mirahmetoğlu, gav information om de arbejder, der blev udført med udstillingen og mekanismer i centrum.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar