Første udbud af Kanal Istanbul -projektet afsluttet

Det første udbud af kanalen istanbul -projektet er afsluttet
Det første udbud af kanalen istanbul -projektet er afsluttet

Udbuddet på Kanal Istanbul -projektet, der blev afholdt i marts 2020, blev afsluttet efter 18 måneder. Opgaven med at transportere de historiske Odabaşı- og Dursunköy -broer, der er inden for projektets rammer, blev givet til Mukarnas Architecture Company, der afgav det laveste bud med 500 tusind TL.

Udbuddet om transport af de historiske Odabaşı- og Dursunköy -broer, der er påvirket af Kanal Istanbul -projektet, blev afholdt den 26. marts 2020.

Udbuddet, der reagerede på grund af det faktum, at det blev afholdt på trods af de epidemiske restriktioner, blev afsluttet efter 18 måneder. Mukarnas Architecture Engineering Company vandt udbuddet med en anslået pris på 566 tusind TL med et tilbud på 500 tusind TL.

Mukarnas Architecture var det firma, der afgav det laveste bud i udbuddet.

I henhold til den tekniske specifikation, der er underskrevet mellem det 1. regionale direktorat for motorveje og virksomheden, vil virksomheden foretage demontering, transport, genopbygning og færdiggørelse af de manglende sektioner af Odabaşı og Dursunköy broer. Det vil identificere alternative placeringer for broer, der skal flyttes tættere på deres oprindelige placering.

Arbejdets varighed blev bestemt til 350 dage.

Mukarnas Architecture Engineering Company blev grundlagt i 2016 af arkitekt Kıyas Tökmeci med en kapital på 200 tusind TL. Hovedkontoret ligger i Beşiktaş.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar