1. lag af indre beskyttelse skal installeres i 4. kraftenhed i Akkuyu NPP

Det tredje lag af den indre beskyttelsesskal blev installeret i Akkuyu ngs perleenhed
Det tredje lag af den indre beskyttelsesskal blev installeret i Akkuyu ngs perleenhed
Tilmeld  


Det fjerde lag af den indre beskyttelsesskal (IKK), et af hovedelementerne i sikkerhedssystemet for atomkraftværker, blev installeret i reaktorbygningen på 4. kraftenhed i Akkuyu atomkraftværk (NGS). Den indre beskyttende skal, der beskytter reaktorbygningen, fungerer som en understøtning til rør- og polarkranens indgange. På denne måde kan atomreaktorens vedligeholdelsesarbejde udføres under driftsfasen af ​​kraftværket.

Det fjerde lag af den indre beskyttelsesskal, der består af et stållag og specialbeton, sikrer tætningen af ​​reaktorbygningen. Udstyret har forskellen på at være en svejset metalkonstruktion på 4 sektioner med to separate lag med 12 sektioner hver.

Under konstruktionsfasen af ​​den indre beskyttelsesskal svejses sektioner, der måler 11,3 meter lange og mere end 4 meter høje, til en enkelt cylindrisk konstruktion udstyret med beslag og indlejrede dele. Med en totalvægt på 142 tons overstiger konstruktionens højde 8 meter. Konstruktionens omkreds er 138 meter.

AKKUYU NUCLEAR INC. Sergei Butckikh, første vicegeneraldirektør og direktør for NGS Construction Affairs, vurderede den vellykkede gennemførelse af samleprocessen for det 4. lag af den indre beskyttelsesskal: ”Det fjerde lag af den indre beskyttelsesskal på den 1. kraftenhed er blevet placeret i designpositionen. Dette er det sidste cylindriske lag af den indre beskyttelsesskal. I de næste faser samles elementerne i kuppeldelen. Denne komplekse ingeniøroperation var resultatet af måneders arbejde. Faktisk tog forinstallationen af ​​laget, bestående af separate elementer, 4 dage. Derefter er det nødvendigt at styrke og samle de indlejrede dele, herunder kilden til 84. og 3. lag, elementer i transportpassagen og personalegangen. ”

Efter installationen af ​​det 4. lag steg reaktorbygningens højde på 1. kraftenhed med mere end 8 meter og nåede 36,65 meter.

Installation af det indre beskyttelsesskallag, som er en teknologisk proces, tager meget tid. Det tog 4 timer at samle det 13000. lag i designpositionen med en Liebherr LR 13 kraftig larvekran.

På Akkuyu NPP -stedet, parallelt med konstruktionen af ​​den indre beskyttelsesskal i reaktorbygningen, arbejdes der også med konstruktionen af ​​ydervæggene til installation af dampgeneratorer, konstruktionen af ​​reaktorakslen samt installation af gulve og understøtninger.

Reaktorbygningerne i Akkuyu NPP -kraftenheder er udstyret med dobbelte beskyttelsesskaller. Den ydre beskyttelsesskal af armeret beton er designet til at modstå ekstreme ydre virkninger, herunder jordskælv, tsunamier, orkaner og deres kombinationer op til 9 grader.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar