'Fælles turismehandlingsplan' underskrevet mellem Tyrkiet og Rusland

Fælles turisthandlingsplan underskrevet mellem Tyrkiet og Rusland
Fælles turisthandlingsplan underskrevet mellem Tyrkiet og Rusland

Kultur- og turismeminister Mehmet Nuri Ersoy mødtes med Zarina Doguzova, formand for det russiske føderale turistagentur, inden for rammerne af "Tyrkiet-Rusland turismesamarbejde", der blev afholdt på et hotel i Ankara.

Efter tete-a-tete-mødet sagde minister Ersoy, der afgav en erklæring inden underskrivelsesceremonien "Joint Tourism Action Plan", at de holdt rutinemøder med sine russiske kolleger om folkesundhed og turistsikkerhed og udvekslede ideer om, hvordan gribe ind og forbedre de problemer, som turister kan støde på.

Da han bemærkede, at der blev truffet afgørelser på mødet i de tekniske udvalg, og at de var enige om de spørgsmål, der skal forbedres, gav Ersoy udtryk for, at det er glædeligt for begge parter, at problemerne bliver løst meget hurtigt.

Minister Ersoy fortsatte som følger:

”Du ved, i år, selvom det var et meget svært år, var der en seriøs bevægelse ud over forventningerne i trafikken fra Rusland til vores land hvad angår turister. I slutningen af ​​august oversteg det 2,5 millioner, men ved udgangen af ​​året ser det ud til, at vi vil være vært for mere end 4 millioner russiske gæster i vores land. Rusland rangerer først i år, som det gjorde sidste år, som det land, der giver flest gæster til Tyrkiet. ”

Hygiejneregler og inspektioner bliver permanente

Ersoy påpegede vigtigheden af ​​sikker turismecertificering eller sådanne undersøgelser under interviewene og erklærede, at certificeringsprogrammet er blevet permanent af turismeloven, og at reglerne vedrørende hygiejne og de nødvendige inspektioner vil være en del af livet efter epidemien .

Ersoy sagde, at epidemiske forhold har lært hele verden vigtigheden af ​​hygiejne, og sagde, at de ønsker at se turisternes certificeringer og inspektioner, når de vælger de lande, de vil rejse til, de faciliteter, de vil bo, og spisestederne.

Ersoy udtalte, at sådanne hygiejneregler skulle blive permanente, og erklærede, at Tyrkiet med succes har implementeret dette indtil nu, og at de vil tilføje nye hygiejneregler efter epidemien ved at træffe de nødvendige foranstaltninger i henhold til udviklingen.

De to lande er klar til at samarbejde om turisternes sikkerhed

Zarina Doguzova, formand for det russiske føderale turistagentur, forklarede også, at Tyrkiet er det mest populære land for russiske turister, og at det er vigtigt for den russiske regering og for russisk turisme at sikre borgernes sikkerhed i det land, de rejser til .

Doguzova, der erklærede, at de diskuterede sikkerhedsspørgsmålet intensivt på de afholdte møder, udtalte, at de altid er parate til at samarbejde om inspektion af turistsikkerhed.

Doguzova bemærkede, at de delte de problemer, de havde kommunikeret med minister Ersoy, og at der blev indgået en aftale om løsningen af ​​disse problemer, og erklærede, at de diskuterede, hvad der kunne gøres for at øge arbejdet og overtrædelsen af ​​generelle regler.

Doguzova bemærkede, at de ønsker at øge antallet af tyrkiske turister, der skal til Rusland, og sagde, at de diskuterede, hvad der kan gøres om emner som f.eks. Elektronisk visumansøgning, visumfritagelse og evalueret samarbejde på investeringsområdet.

"Jeg er overbevist om, at vi vil fuldføre det over 2021"

Senere, ved at besvare spørgsmålene fra pressemedlemmer, mindede minister Ersoy i sit svar på spørgsmålet om målet sat for 2022 i antallet af fremtidige russiske turister, at Tyrkiet var vært for mere end 19 millioner turister fra Rusland før Kovid-7 udbrud.

Ersoy udtrykte, at antallet af turister kunne overstige 8 millioner, hvis der ikke var nogen epidemi, sagde: ”Hvert år stiger antallet, og det vender tilbage til den gamle periode. Det er tidligt i 2022 at sætte et mål lige nu, men jeg kan med sikkerhed sige, at jeg er sikker på, at vi vil fuldføre det over 2021. Der er hensigt fra begge sider. Begge parter opfylder hurtigt de nødvendige betingelser. ” sagde.

Da han blev spurgt om regionen foretrukket af russiske turister, sagde Ersoy: ”Indtil sidste år kunne vi sige, at det hovedsageligt var middelhavsområdet for russiske gæster. Men især Egeerhavet bliver nu populært i Rusland. I år lykkedes det os at være vært for et stort antal russiske turister, især i Bodrum -regionen og andre distrikter i Det Ægæiske Hav. ” gav svaret.

Minister Ersoy tilføjede, at det tyrkiske turistfremme- og udviklingsagentur (TGA) har gennemført et intensivt salgsfremmende program i Rusland siden 2019, og at de også har taget en reklamestrategi i brug, der er specifikt for Det Ægæiske Hav.

Efter erklæringerne underskrev Ersoy og Doguzova "Joint Tourism Action Plan".

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar