Ford Trucks er nu på Europas største tyske marked

Ford -lastbiler er nu på Europas største marked i Tyskland
Ford -lastbiler er nu på Europas største marked i Tyskland

Ford understregede, at de fortsætter deres vækstrejse i Europa uden at bremse, sagde Ford Trucks vicegeneraldirektør Serhan Turfan, "Som Ford Trucks, der er vokset med indenlandsk produktion på internationale markeder og hurtigt har udvidet sit globale netværk, arbejder vi på at repræsentere vores land i udlandet på den bedst mulige måde. I denne retning; Vi ser frem til at bringe vores kunder sammen med vores ITOY-prisvindende F-MAX og vores modeller, der tilbyder de mest effektive transportløsninger i Tyskland, som har strategisk betydning i vores vækstplaner i Europa. ”

Ford Trucks, det tunge kommercielle mærke Ford Otosan, det førende selskab i den tyrkiske bilindustri, fortsætter sin globale vækst med Tyskland, der har Europas største tunge kommercielle marked efter Portugal, Spanien, Italien, Belgien og Luxembourg.

Ford Trucks, som er meget efterspurgt på den internationale arena med sine innovative teknologier, ud over produktporteføljen udviklet fra bunden af ​​Ford Otosan-ingeniører i Eskişehir, især F-MAX med prisen International Truck of the Year (ITOY) i 2019 , har nået det tyske marked, som har en strategisk betydning i de vesteuropæiske ekspansionsplaner, i bilsektoren.Det indgik samarbejde med sin nye distributør Stegmaier Group, som har en dybt rodfæstet historie og viden om mere end år.

Turfan: “Tyskland har en central rolle i Ford Trucks’ globale vækstplaner ”

Ford Trucks vicegeneraldirektør Serhan Turfan udtalte, at de som Ford Trucks trods pandemien har foretaget successive åbninger på nøglemarkeder og sagde:

“Som Ford Trucks, det tunge kommercielle mærke Ford Otosan, den tyrkiske bilindustris førende kraft, fortsætter vi med at bryde nye veje i bilindustrien og skrive en verdensomspændende succeshistorie i mere end et halvt århundrede. Vi har alle muligheder og infrastruktur til at designe, udvikle og teste et køretøj fra bunden til kommercielle produkter, herunder motoren. Takket være vores ingeniørkompetencer og R & D -kraft eksporterer vi de tunge erhvervskøretøjer, vi producerer i Tyrkiet til mere end 40 lande, mens de køretøjer, vi udvikler med tyrkiske ingeniørers indsats, fortsat gør os stolte over hele verden. Vi arbejder på at repræsentere vores land i udlandet på den bedst mulige måde med Ford Trucks, der vokser med indenlandsk produktion på internationale markeder og hurtigt udvider sit globale netværk. Efter prisen for International Truck of the Year 2019 (ITOY) i 2019 havde vi forsinket vores vækstplaner på grund af den store efterspørgsel fra Europa efter F-MAX. Derfor afsluttede vi i XNUMX vores strukturering i Italien, Belgien og Luxembourg, som er blandt de markeder, hvor vi ser stor efterspørgsel efter det polske, litauiske, portugisiske og spanske marked. Nu er vi stolte over at træde ind i Tyskland, Europas største tunge kommercielle marked, som har en strategisk betydning for Ford Trucks 'vækst i Europa. Vi er overbeviste om, at Stegmaier Group bedst repræsenterer vores brand, både med sin tunge kommercielle markedskompetence og sin erfaring i Tyskland.

Ford Trucks 'mål er at sprede sig til hele Europa

Turfan nævnte, at Tyskland har vigtige muligheder for Ford Trucks -mærket, "Europa er vores vigtigste eksportmarked og har stor betydning i vores vækststrategi med sit potentiale. Tyskland er en meget vigtig del af denne strategi. Her vil vi skabe værdi for vores nye kunder med vores modeller, der tilbyder de mest effektive transportløsninger. På den anden side fortsætter vi vores bestræbelser på at opnå permanent vækst i hele Europa. Efter Tyskland sigter vi efter at udvide vores globale operationer til 3 lande ved at være til stede i hele Europa i de næste 55 år. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar