Formandskabet for det øverste valgbestyrelse for at rekruttere 103 embedsmænd

formandskab for det høje valgvalg
formandskab for det høje valgvalg

Højeste valgbestyrelseseksamen, ansættelses-, flytnings- og overførselsforordning, der blev offentliggjort i Statstidende af 30.11.2017 og nummereret 7062, med lov om organisation og pligter for det øverste valgråd dateret 18.02.2018 og nummereret 30336. I overensstemmelse med artikel 657/A i lov om embedsmænd nr. 4 vil der blive rekrutteret 103 personale til de steder (på fast personale), hvis nummer, sted, klasse og titel er angivet på den vedhæftede liste.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANSØGNINGSTID, METODE, STED OG ANDRE SPØRGSMÅL

Ansøgnings dato: Ansøgninger starter den 07.10.2021 kl. 09.00 og slutter den 18.10.2021 i slutningen af ​​arbejdsdagen (17.00).

Ansøgningsskema: Ansøgninger indgives på det øverste valgnævns officielle websted.

Ansøgningsskemaet (ysk.gov.tr) udfyldes fuldstændigt og korrekt og udarbejdes elektronisk.

Ansøgninger, der ikke overholder de betingelser, der er specificeret i meddelelsen, og ansøgninger fra mail eller andre kommunikationskanaler accepteres ikke.

Ansøgningsregistreringsnummeret vil automatisk blive givet af systemet til de kandidater, der gennemfører ansøgningsprocessen korrekt. Kandidater kan kun ansøge om en titel. Hvis den samme kandidat ansøger om mere end en titel, anses alle deres ansøgninger for ugyldige, og udnævnelserne til dem, der har taget eksamen på denne måde, vil ikke blive foretaget, selvom de har vundet.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar