Hacettepe University rekrutterer 3 kontraherede it -medarbejdere

Hacettepe University
Hacettepe University

31 i "Forordning om principper og procedurer for ansættelse af kontraheret informationsteknologisk personale i store informationsbehandlingsenheder i offentlige institutioner og organisationer" offentliggjort i Statstidende af 12/2008/27097 og nummereret 8 for fuldtidsbeskæftigelse inden for Hacettepe University Information Technologies Department. I henhold til artikel 3, XNUMX (tre) vil Kontraheret Informatik -personale rekrutteres i henhold til succesrækkefølgen for de skriftlige og mundtlige eksamener, der afholdes af Hacettepe University Information Technologies Department.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESBETINGELSER

a) For at opfylde betingelserne, der er specificeret i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

b) At studere fra fire-årig computeringeniør, software engineering, elektroteknik, elektronisk ingeniørarbejde, elektrisk elektronisk ingeniør og industrielt ingeniørafdelinger på fakulteterne eller institutionerne for videregående uddannelser, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for Højere Uddannelse,

c) Bortset fra dem, der er specificeret i litra b), fra de ingeniørafdelinger på fakulteter, der tilbyder fireårig uddannelse, videnskabslitteratur, uddannelse og uddannelsesvidenskab, afdelinger, der udbyder uddannelse i computere og teknologi og statistik, matematik- og fysikafdelinger eller fra en kollegie, hvis ækvivalens er blevet accepteret af rådet for videregående uddannelse. lønloft),

ç) At have mindst 3 (tre) års erhvervserfaring inden for software, software design og udvikling og styring af denne proces eller i installation og administration af store netværkssystemer i mindst 5 (tre) år for dem der ikke overstiger det dobbelte af lønloftet og mindst 657 (fem) år for andre i arbejdstagerstatus ved at betale præmier til sociale sikringsinstitutioner i den private sektor, med kontraherede tjenester omfattet af afsnit (B) i den fjerde artikel i samme lov eller lovdekret nr. 4.) dokumenterede serviceperioder tages i betragtning)

d) At dokumentere, at de kender mindst to af de nuværende programmeringssprog, forudsat at de har viden om computerudstyrs hardware og sikkerheden ved den etablerede netværksadministration.

e) Hvis den aktive pligt for mandlige kandidater ikke har nået en alder af militærtjeneste eller har nået en alder af militærtjeneste, at have betjent den aktive militærtjeneste eller at blive fritaget eller udsat eller overført til reserveklassen.

ANSØGNINGSMETODE - STED - DATO

Ansøgninger er mellem 06/10/2021-20/10/2021 http://www.bidb.hacettepe.edu.tr.adresinde Efter udfyldelse af "Kontraheret informationsteknologi ansøgningsskema" i formularen skal det afleveres med hånden til afdelingen for informationsbehandling (Hacettepe University Information Processing Department - Beytepe /ANKARA) med nedenstående dokumenter ved at anbringe fotografiet og underskrift eller med post på den adresse, der er angivet i ansøgningsfristen. vil ske ved afsendelse

a) Ansøgningsskema (med foto),

b) den originale eller notariserede kopi af bacheloruddannelsen eller afgangsbeviset (hvis det originale dokument indsendes, vil fotokopien blive godkendt af vores institution),

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar