İzmir Gulf Festival bringer alle søfans sammen i Izmir

Izmir Gulf Festival samler alle havelskere i Izmir
Izmir Gulf Festival samler alle havelskere i Izmir

Izmir Bay Festival, der afholdes for fjerde gang i år af Izmir Metropolitan Municipality den 15.-17. Oktober, samler alle havelskere i Izmir. Koncerter, shows og andre underholdende begivenheder vil ledsage konkurrencen til søs.

I overensstemmelse med visionen for Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, "Izmir, en sportsby", afholdes den 15. Izmir Golf Festival mellem 17. og 4. oktober. İzmir Bay forbereder sig på at iscenesætte İzmir Arkas Gulf Races den 16. og 17. oktober med optimister, kanosejlads og svømning i tre dage.

İzmir Bay Festival Gündoğdu Square og BayraklıDet vil fortsætte hele dagen på de scener, hvor kunstnere og showhold vil finde sted. Interviews, kyst- og havrensning vil også blive afholdt som en del af festivalen.

Følges over bugten

İzmir Golf Festival arrangeret af İzmir Metropolitan Municipality er organiseret med støtte fra Chamber of Shipping İzmir Branch, Arkas Holding, Turkish Sailing Federation, Aegean Open Sea Yacht Club (EAYK), İZDENİZ, İZFAŞ og Grand Plaza. Izmir Arkas Gulf Race, hvor mere end 300 både konkurrerer på trekantede ruter i to dage, kan ses langs kysten mellem Gündoğdu -pladsen og Alsancak Ferry Pier, fra Göztepe Ferry Pier til Konak Ferry Pier, fra Alaybey til Bostanlı Ferry Pier.

“Vi vil styrke forholdet mellem folket i Izmir og havet”

İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer udtalte, at festivalen er vokset hvert år og er blevet et af symbolerne for İzmir, "İzmir er en havby. Befolkningen i Izmir har altid levet et liv sammenflettet med havet. Vi arbejder på at styrke dette forhold yderligere. Denne festival er en meget kraftfuld begivenhed for vores mål. Vi vil fortsætte med at arbejde for at styrke Izmirs befolkning med havet, øge mobiliteten i Golfen, se fra havet til landet, ikke fra landet til havet, "sagde han.

Takket være Metropolitan Kommune

Bernard Arkas, Arkas Holding næstformand i bestyrelsen, sagde: “Jeg er meget begejstret for İzmir Arkas Gulf Race, som vi afholdt som en del af den fjerde İzmir Gulf Festival i år. Det, vi virkelig ønsker, er selvfølgelig at sikre, at der er kontinuerlig sejlads i Izmir -bugten. For dette vil jeg gerne takke både Izmir Metropolitan Kommune, det tyrkiske sejlforbund, EAYK og de sejlere, der vil deltage i løbet og farve bugten, for deres støtte på denne vej. ”

Kanosejlads er også tilgængelig

Fredag ​​den 15. oktober, festivalens første dag, vil der være optrædener af gadekunstnere ved færgelejerne og på skibene mellem 12.00 og 20.00. Kl. 16.00 har den nationale windsurfatlet Çağla Kubat og den nationale kitesurfatlet Bilge Öztürk samtaler på den historiske gasfabrik. Lørdag den 16. oktober kl. 11.00 er der kystrensning i İnciraltı Urban Forest og gratis kanotræning på Bostanlı Fisherman's Shelter. İzmir Arkas Gulf Races starter klokken 13.00. Mellem 16.00 og 19.00 afholdes et kanoløb på Bostanlı Fisherman's Shelter. Der er en cortege til lands og til søs mellem Konak -molen og Gündoğdu -pladsen klokken 17.30. Der vil være et folkedansshow og åbningsceremonien klokken 18.10 på Gündoğdu -pladsen. Poporkesterkoncert på Gündoğdu -pladsen kl. 18.15 og Kabardinka Dance Group -show kl. 20.00 på Ahmed Adnan Saygun Art Center.

Himmelsk vil indtage scenen

Søndag den 17. oktober, mellem 10.00-12.00, er der kystrensning mellem Gündoğdu-pladsen og Passport Breakwater. Kanotræning afholdes på Bostanlı Fisherman's Shelter mellem 10.00-12.00 og 16.00-19.00. 10.00:XNUMX er Güzelbahçe blå bayraklı Der er et svømmeløb på stranden. klokken 18.30 BayraklıDer er et folkedansshow i. Der er en koncert med det sydlige havområdes kommandoband på Gündoğdu -pladsen på samme tid. klokken 19.30 BayraklıMens Positive Live Project -koncerten mødes med befolkningen i Izmir i, vil Göksel indtage scenen klokken 20.30 på Gündoğdu -pladsen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar