NASA vælger GE Aviation til Hybrid Electric Technology Test Vehicle

NASA vælger sen luftfart til hybridværktøj til elektrisk testværktøj
NASA vælger sen luftfart til hybridværktøj til elektrisk testværktøj

Den amerikanske nationale luftfarts- og rumfartsadministration (NASA) har annonceret et forskningspartnerskab med GE Aviation for at lancere et nyt hybridelektrisk teknologi -testkøretøjsprogram. Jord- og flyvetest af hybridelektrisk fremdrivningssystem i megawatt (MW) -klassen er planlagt til at blive gennemført i midten af ​​2020'erne.

Flyvningstest af hybridelektrisk teknologi udføres på et modificeret Saab 340B-testfly og drives af GE's CT7-9B turboshaftmotorer.

Som en del af projektet Electric Driveline Flight Test (EPFD) vil NASA finansiere GE Aviation og dets partnere i alt $ 260 millioner over fem år for at fremskynde brugen af ​​hybrid elektriske flyvningsteknologier i kommerciel luftfart. Efter mange års udvikling af dele til hybridelektriske systemers motorer, generatorer og effektomformere, vil GE systematisk modne et integreret hybrid elektrisk drivaggregat til fly til engang for at demonstrere flyveparathed.

"Vi er glade for at have mulighed for at samarbejde med NASA om at tage hybridelektriske flymotorer ud af vores testlaboratorier og flyve dem gennem himlen og levere mere bæredygtige teknologiske løsninger til kommerciel luftfart så hurtigt som muligt," sagde Mohamed Ali, GE Aviation VP for teknik. ”

Hybride elektriske fremdrivningsteknologier, der sparer brændstof og optimerer motorens ydelse, er centrale for GE's engagement i at bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid for luftfart. Mens GE Aviation sigter mod, at sine produkter skal nå netto -nulemissioner i 2050, vil de udviklede hybridelektromotorer hjælpe med at nå dette mål. Hybride elektriske teknologier er yderst kompatible med bæredygtigt luftfartsbrændstof (SAF) og brint samt avancerede motorarkitekturer såsom åben ventilator og nye avancerede motorkernedesigner.

"NASA og dets partnere vil fremskynde overgangen af ​​EAP (Electric Aircraft Propulsion) teknologier til kommercielle produkter og fungere som en katalysator for økonomisk vækst," sagde Robert Pearce, direktør for direktionen for luftfartsforskning i NASAs hovedkvarter i Washington. "Med integrationen af ​​disse nye alternative fremdrifts- og energiteknologier i flåden håber vi på at forbedre den økonomiske og miljømæssige ydeevne ved subsonisk transport betydeligt."

I samarbejde med NASA om EPFD -programmet vil GE også levere vejledning og data til fastsættelse af standarder, certificering og lovkrav til hybridelektromotorer.

EPFD -kontrakten bygger på GE Aviation's omfattende erfaring inden for hybridelektriske systemer og elproduktion, de omfattende forsknings- og flyvekomponentudviklingsfunktioner hos GE Research og GE Power. GEs vigtigste milepæle er angivet nedenfor:

2009: Deltagelse i Boeing Subsonic Ultra Green Aircraft Research (SUGAR) forskning. NASA havde anmodet om identifikation af luftfartsteknologier, der ville reducere emissioner og brændstofforbrug til fremtidige fly efter 2030. Teamet evaluerede hybrid elektriske fremdriftssystemer.

2013: Indvielse af EPIS Center (Electrical Power Integrated Systems Center), der fokuserer på udvikling og test af elektriske komponenter og systemer til fly i Dayton, Ohio.

2015: Fik med succes 110 MW elektrisk strøm fra F1-motoren i en testcelle på jorden. Derefter, i 2016, blev der demonstreret et MW -effektindtag ved højdeforhold, der repræsenterer flyvning.

2016: En elektrisk maskine bestående af en motor/generator i MW -klasse blev introduceret på teststanderen, som leverer elektrisk strøm til en propel med en diameter på 3 meter 35 cm.

2019: Demonstration af en motor/generator i MW -klasse i 36 fod højdeforhold ved NASAs Electric Aircraft Testbed (NEAT) anlæg i det nordlige Ohio. GE betragter det som verdens første kraftintensive, MW- og kilovoltklasse elektriske maskine testet under flyvningslignende forhold.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar