Online kirurgi med 5G tilsluttede smarte briller

online kirurgi med g
online kirurgi med g
Tilmeld  


Takket være den nye generation indenlandske og nationale interaktive platform integreret i sin 5G -infrastruktur, bragte Türk Telekom tyrkiske kirurger i forskellige provinser sammen i et reelt driftsmiljø. prof. Dr. Lütfi Tunç og hans team slog ny vej i Tyrkiet med onlineoperationen udført på Ankara Acıbadem Hospital ved hjælp af smarte briller med 5G-forbindelse.

Türk Telekom Technology Assistant General Manager Yusuf Kıraç udtalte, at takket være de 5G-forbundne smarte briller, der blev brugt af den kirurg, der udførte operationen, med den interaktive operation, der giver meget lav latenstid og billedtransmission af høj kvalitet, har de udført et vigtigt arbejde, der vil revolutionere digitalisering i både telekommunikations- og sundhedssektoren.

Ved at accelerere Tyrkiets digitale transformation med dets værdiskabende innovative projekter muliggjorde Türk Telekom, at ægte onlinekirurgi kunne udføres eksternt med 5G. Urolog Prof. Dr. Lütfi Tunç udførte en prostataoperation kaldet "Thuflep Omega", en speciel kirurgisk teknik udviklet af ham på Ankara Acıbadem Hospital for at sikre en lav komplikationsrate og få bedre resultater fra operationen, ved at bruge 5G tilsluttede smarte briller, med øjeblikkelig opfølgning af læger i forskellige byer.

"Vi har med succes gennemført en meget vigtig undersøgelse inden for sundhedsområdet"

Professor, som har erfaring med laparoskopisk - robotkirurgi og lasergodartede prostataoperationer og har teknikker i disse operationsmetoder, der er gået over i den internationale sundhedslitteratur. Dr. Lütfi Tunç udtalte, at det er meget vigtigt at bruge ny generation af teknologier til træning af kirurger. "Takket være den nye generations 5G avancerede teknologiinfrastruktur leveret af Türk Telekom har vi fjernet afstande med latensfri videotransmission og med succes udført et meget vigtigt arbejde inden for sundhedsområdet," sagde han. Med angivelse af, at brugen af ​​denne teknologi vil yde et stort bidrag til kirurgisk træning, sagde Tunç, at takket være det uforsinkede billede og lydoverførsel vil kirurger kunne følge operationerne bedre og dele interaktiv information.

Mere kraftfulde Telemedicin-applikationer med 5G-tilsluttede Smart-briller og interaktive platforme

Erklærer, at funktioner såsom højere båndbredde og lavere forsinkelse leveret af 5G er af afgørende betydning for telemedicinske løsninger såsom telekirurgi, telediagnose, telebehandling, sagde Türk Telekom Technology Assistant General Manager, Yusuf Kıraç, han sagde, at han havde nået en punkt. Kıraç sagde: "I online-fjernkirurgien blev der brugt en interaktiv platform, der arbejder over 5G og smarte briller. Takket være de 5G-tilsluttede smarte briller, der blev brugt af kirurgen, der udførte operationen, blev der sikret en meget lav latens og højkvalitets billedtransmission, og der blev udført en operation, hvor læger i forskellige byer fulgte operationen øjeblikkeligt og udtrykte deres mening. I den udførte operation blev den interaktive platform, der blev udviklet lokalt og nationalt af det lokale firma Mediatriple, der tilbyder ny generation af broadcast -løsninger, integreret i Türk Telekoms 5G -infrastruktur. Som en del af vores bestræbelser på at udvikle det digitale 5G-økosystem; Forklarer, at de har opnået mange førstepladser i verden og i Tyrkiet, såsom uddannelse, smart factory, cloud-spil, live kampudsendelse via 5-graders kamera og VR, fjernvedligeholdelse og teknisk supportapplikation ved hjælp af AR og 360G-hastighedsrekorder, Kıraç sagde: ”Vores verdenskendte tyrkiske kirurger De udførte operationen med succes ved at deltage fra forskellige byer i en rigtig operation udført interaktivt over internettet. Vi er glade for at være en del af dette arbejde, som er et vigtigt skridt i digitaliseringen i sundhedssektoren.”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar