Præsident Seçer besøgte den 9 tusind år gamle Yumuktepe-høj

Præsident Secer turnerede i den tusind år gamle yumiktepe-høj
Præsident Secer turnerede i den tusind år gamle yumiktepe-høj
Tilmeld  


Mersin Metropolitan borgmester Vahap Seçer besøgte Yumuktepe Mound med sin kone Meral Seçer. Udgravninger i højen, hvor udgravningerne fortsætter, udgravningslederen Prof. Dr. Isabella Caneva og udgravningsholdet gav præsident Seçer information om Yumuktepes 9-årige historie. Efter undersøgelserne udtalte præsident Seçer, at de smøgede ærmerne op for at implementere Archeopark-projektet i Yumuktepe Mound, som kaster lys over menneskehedens historie, og sagde: "Vi søger at åbne en sådan værdi for menneskehedens tjeneste."

Under besøget i Yumuktepe Mound; Borgmester Seçer og hans kone Meral Seçer, samt Metropolitan Municipality bureaukrater og afdelingsledere, Yumuktepe udgravningsleder Prof. Dr. Isabella Caneva, den anden leder af udgravningen, Dr. Eric Jean og neolitisk ekspert Dr. Orkun Hamza Kaycı deltog.

"Vores lærer Caneva har en meget vigtig erfaring"

Præsident Seçer holdt en tale om de historiske perioder i højen, som angives at bestå af 33 lag. Dr. Ved at få information fra Isabella Caneva, om perioderne sohbet han gjorde. Præsident Seçer og hans kone Meral Seçer fulgte nedbrydningsprocessen for hvede, ærter og vindruekerner, der går 7 og 8 tusind år tilbage, kaldet flotationsfasen.

Præsident Seçer holdt sin tale, prof. Dr. Yumuktepe Mound, der går på pension i år i 29 år. Dr. Han startede med at takke Isabella Caneva for hendes indsats. Seçer sagde: "Vores lærer, Signora Isabella Caneva, har udført et meget vigtigt og værdifuldt arbejde her i mange år med sit team. 29 år er forbi, og nu siger han 'Jeg går på pension', men selvfølgelig er han nu æresborger i Mersin. Han vil helt sikkert tage til sit land, til Italien fra tid til anden, men han vil også være her og vil give nogle bidrag til os. Fordi vores lærer Caneva har en meget vigtig viden”.

"Vi smøgede ærmerne op for at bringe Archeopark-projektet ud i livet"

Præsident Seçer understregede, at de forsøger at lave meget vigtige fremskrivninger på Yumuktepe-højen:

"Du har sådan en værdi. Faktisk er her den kompakte version af Mersin historie. Med andre ord kan vi tale om Mersin's historie som helhed for 9 tusind år siden. Det er det vigtige. Livet her, der startede for 9 tusind år siden, er ifølge de hidtidige resultater lag for lag. Indtil videre er der fundet 33 lag. Der er blevet opdaget forskellige livsstile, der tilhører hver periode. Fra de materialer, folk bruger til de frø, de bruger i landbrugsproduktionen, er disse blevet identificeret her. Det er meget vigtige, meget værdifulde ressourcer, men jeg vil gerne udtrykke det; Helt ærligt beklager jeg, at en sådan værdi har været overladt til sin egen skæbne i mange år. Derfor smøgte vi hurtigt ærmerne op for at bringe Arkeopark-projektet ud i livet her. Han er faktisk en af ​​grundene til vores besøg her i dag. Nu er det nødvendigt at bringe dette projekt ud i livet og føre det ud i livet. I løbet af meget kort tid vil vi lave forskellige indslag ved at arrangere dette sted behørigt. Der blev også gennemført vigtige og værdifulde projekter i denne forbindelse. Det vil vi naturligvis implementere efter at have indhentet de nødvendige tilladelser fra Fredningsnævnet. Faktisk søger vi at åbne en sådan værdi for verdens service og viden, menneskeheden, snarere end blot at tilbyde den til folket i Mersin."

prof. Dr. Caneva gav information om vigtigheden af ​​Yumuktepe Mound

prof. Dr. Isabella Caneva forklarede, at Yumuktepe er et bosættelsesområde i meget lang tid, og sagde: "Yumuktepe er en bosættelse på 9 tusind år. Der er intet andet eksempel, så vidt jeg ved, eller der er, men det viser ikke sådan et fuldstændigt, uafbrudt forløb. Der er også en særlig bebyggelse, det vil sige et andet system, et livssystem i hvert lag. Det blev brugt som et slot på et tidspunkt. Det blev brugt som handelscenter på et tidspunkt. I en anden periode blev den brugt som kirke og kloster. Med andre ord viser den os sin økonomiske og politiske situation i hver periode."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar