Izmit Gölcük Sporvejsprojekt Forundersøgelse Forberedelse Udbudsresultat

Som et resultat af udbuddet om forberedelse af izmit golcuk sporvognsprojekt forundersøgelse
Som et resultat af udbuddet om forberedelse af izmit golcuk sporvognsprojekt forundersøgelse

Kocaeli Metropolitan Municipality holdt et udbud for udarbejdelse af en forundersøgelse for at bringe letbanesystemet til Gölcük. Tümaş Türk, der vandt udbuddet, afslører detaljeret alt fra hvornår systemet skulle foretages til antallet af ture.

Ifølge nyheden om Süriye Çatak Tek fra Özgür Kocaeli;

ANBUD PÅ TÜMAŞ TÜRK

Det første konkrete skridt er taget med hensyn til letbanesystemet, som har været på byens dagsorden i årevis og planlægges implementeret mellem Izmit og Gölcük. Da Kartepe-Körfez-metroen er skrinlagt for nu, har Metropolitan Kommune, der leder mod den sydlige del af byen, gennemført udbuddet om forberedelsen af ​​det sydlige letbanesystems gennemførlighedsundersøgelse. Tumas Turk, der vandt udbuddet, vil udføre arbejdet med antallet af ture, stoppesteder og ruten bestemmes.

ALLE DETALJER VIL ARBEJDES

Tümaş Türk vil først bestemme den linje, hvor jernbanesystemet skal bygges på linjen Gölcük-İzmit. Det bestemmer de stop, der skal oprettes på linjen og overførselspunkterne på linjen. Rejseraterne i de regioner, hvor linjen vil passere, og estimaterne for, hvor mange passagerer der vil være på den planlagte dato for linjen, vil også blive inkluderet i forundersøgelsen. Samtidig vil der være anbefalinger om, hvornår linjen skal laves.

SIDSTE ORD I MINISTERIET

Metropolitan Kommune organiserede udbuddet for at fastslå det scenario, der vil opstå, hvis der investeres i det sydlige jernbanesystem. Tümaş Türk, der modtog buddet, vil færdiggøre værkerne på 90 dage. Forundersøgelsen vil derefter blive præsenteret for embedsmændene i Transportministeriet, Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer. Hvis projektet godkendes, vil der denne gang blive arbejdet med foreløbige og afsluttende projektundersøgelser.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar