Ministeriet for transport og infrastruktur til rekruttering af 7 faste arbejdstagere

ministeriet for transport og infrastruktur
ministeriet for transport og infrastruktur

4857 faste medarbejdere med titlen som sømandsmester vil blive rekrutteret gennem det tyrkiske arbejdsformidling (İŞKUR) inden for rammerne af bestemmelserne i arbejdsloven nr.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

1) nr. 2527 i tyrkisk udenlandsk ædle erhverv, de kan frit og kunst i Tyrkiet, offentlige, private organisationer eller skader bestemmelserne i loven om registrering af at blive ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger,

2) Efter at have fyldt 18 år fra ansøgningsdatoen,

3) Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, selv hvis det er benådet. ikke at blive dømt for forbrydelserne ved at rigge udbuddet, at rigge udførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af aktiver, der stammer fra forbrydelsen eller smuglingen,

4) Ikke at blive berøvet udøvelse af offentlige rettigheder,

5) At have en score på 10 (tres) og derover fra den relevante KPSS -scoringstype i overensstemmelse med artikel 60, stk. XNUMX, i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer,

6) For mandlige kandidater; ikke være relateret til militærtjeneste (at have udført, suspenderet eller fritaget)

7) Ikke have en sundhedstilstand, der forhindrer fuldtids- og skiftearbejde,

8) Det er ikke påkrævet at modtage alderspension, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

ANVENDELSE OG EVALUERING AF ANSØGNINGER

1) Kandidater, der opfylder ansøgningskravene, kan ansøge fra webstedet (iskur.gov.tr) mellem den 11. og 15. oktober 2021, fra det nærmeste İşkur servicecenter eller via telefonlinjen ALO 170.

2) Kandidaten er selv ansvarlig for at gøre ansøgningsprocessen fejlfri, fuldstændig og i overensstemmelse med de spørgsmål, der er angivet i meddelelsen.

3) Blandt de kandidater, der ansøger med en KPSS (P93) score, fire gange antallet af ledige job, startende fra den højeste KPSS (P93) score, og blandt de kandidater, der ansøger med fortrinsret, blandt de kandidater, der opfylder kravet betingelser, baseret på datoen for dokumentet vedrørende prioritetsrettigheden Fra de gamle og daterede dokumenter vil fire gange antallet af ledige job blive bestemt af İŞKUR og meddelt vores ministerium.

4) Sammen med de annoncerede lister vil de dokumenter vedrørende de generelle og særlige betingelser, der skal anmodes om fra kandidaterne, blive anmodet om at blive indsendt personligt eller pr. Post til adressen på “Transport- og Infrastrukturministeriet Hakkı Turaylic Caddesi No.5 Emek , Çankaya/ANKARA ”. Den endelige liste vil blive offentliggjort på webstedet for vores ministerium (www.uab.gov.tr), og der vil ikke blive foretaget nogen skriftlig meddelelse til kandidaterne.

5) Dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer eller givet falske dokumenter under ansøgningen og procedurerne, udpeges ikke, da deres ansøgninger vil blive anset for ugyldige. Selvom deres aftale er foretaget, bliver de annulleret. Derudover vil der blive indgivet en kriminel klage til anklagemyndigheden i Ankara om dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer eller givet falske dokumenter.

6) Kandidater, der ikke opfylder de annoncerede ansøgningskrav, bliver ikke inviteret til den mundtlige eksamen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar