En første 'Iron Bird' facilitet i Tyrkiet fra TAI

Tusastan er det første jernfuglefacilitet i Tyrkiet.
Tusastan er det første jernfuglefacilitet i Tyrkiet.

Turkish Aerospace Industries har fremskyndet sine bestræbelser og investeringer for hurtigere at producere indenlandske og nationale produkter. Med flykontrolsystemet integreret testfacilitet kaldet "Iron Bird" har det til formål at fremskynde udviklings-, certificerings- og produktionsprocesser for indenlandske og nationale produkter; Anlægget, der er planlagt til at være operationelt i februar 2022, bliver det første inden for luftfart i Tyrkiet.

Ved at fortsætte infrastrukturarbejdet for at lette udviklingen af ​​projekter vil Turkish Aerospace Industries levere en stærk infrastruktur til integreret test og verifikation af kritiske systemer i forskellige konfigurationer, især HURJET og HURJET, med "Iron Bird" -faciliteten, som den er begyndt at etablere. De muligheder, der skal erhverves, vil også blive brugt til National Combat Aircraft, som kaldes Tyrkiets overlevelsesprojekt. Alt flykritisk udstyr, der skal bruges på flyet, vil blive testet på testfaciliteten designet og konstrueret af tyrkiske luftfartsindustriers ingeniører.

Blandt de systemer, hvor testaktiviteter vil blive udført, vil der være Flight Control System, Hydraulic System, Landing Gear System, Electrical System (Simulation and real), Simplified Cockpit and Avionics Systems. Anlægget, hvor cirka 50 mennesker vil arbejde, forventes at fungere i mere end 30 år.

Taler om testfaciliteten, der skal etableres, tyrkisk Aerospace Industries General Manager Prof. Dr. Temel Kotil sagde: "Vi fortsætter med at bryde nye veje for vores land. Denne struktur er den første i Tyrkiet og er blandt de få virksomheders muligheder i verden. Med kontrabelastningssystemerne vil det være muligt at observere flyvekontrolsystemets output ved at påføre belastninger på alle flyets kontroloverflader, der kan blive udsat for manøvrer på grund af miljøforhold. De data, der blev indsamlet med optagelser, afspilning og øjeblikkelige analysefunktioner i realtid, var også designet som det primære datacenter for driften af ​​'Virtual Twin' -konceptet. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar