Længden af ​​Tyrkiets opdelte vejnet øges til 28 kilometer

Tyrkiets delte vejnet har nået tusind kilometer
Tyrkiets delte vejnet har nået tusind kilometer

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu mødtes med bestyrelsesmedlemmerne i International Transporters Association på mødet i Levent. Minister Adil Karaismailoğlu afgav vigtige erklæringer på mødet på kontoret i International Transporters Association i Levent og sagde opmærksom på Tyrkiets geostrategiske og geopolitiske placering: “Vores land er en naturlig bro i øst-vest-korridoren mellem Asien og Europa, og det er langt fra Kaukasus-landene og Rusland. Det er også midt i de nord-sydlige korridorer, der fører til Afrika. ” sagde.

"Vi erklærede vores dominans over verdens handelsruter"

Minister Karaismailoğlu påpegede, at vejtransportsektoren, som har en vigtig rolle i udførelsen af ​​import- og eksportaktiviteter, er en drivkraft, der udgør rygraden i vores økonomi, ”ud over at være en økonomisk aktivitet i sig selv, er vej transport, der direkte påvirker alle andre sektorer, fra producent til eksportør, fra en enkelt lastbilsejer til en flåde.Det berører 84 millioner af vores mennesker, fra dækleverandør til reservedelsproducent, restauratør, kort sagt. Mens vi byggede vores komfortable og sikre veje, der omgiver Tyrkiet, styrkede vi også vores lands bånd til verden og fik en logistisk påstand. I dag har vi erklæret vores dominans over verdens handelsruter ”.

“Vi øgede vores delte vejnet til 28 tusinde 339 kilometer”

Minister Karaismailoğlu udtalte, at der i de sidste 19 år er blevet investeret over 1 billion 119 milliarder lira i vores lands transport- og kommunikationsinfrastruktur, og at de har brugt 689,2 milliarder lira, eller 62 procent, på motorveje. Tilføjelse af, at de i høj grad har løst infrastruktur- og overbygningsproblemerne i både øst-vest-korridorer og nord-syd-akser takket være de foretagne investeringer, sagde Karaismailoğlu: “Vi øgede vores eksisterende opdelte vejnet, som var 2003 tusinde 6 kilometer før 101, til 28 tusinde 339 kilometer. Jeg tror oprigtigt, at vores investeringer i motorveje vil udgøre den vigtigste søjle i vores vej til at blive en af ​​de største økonomier i verden. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar