Vi bærer for kvinder -projekt introduceret til eksportører i havnebyen Mersin

Vi bærer for kvinder -projektet blev introduceret for eksportører i havnebyen stør
Vi bærer for kvinder -projektet blev introduceret for eksportører i havnebyen stør

Middelhavsbenet i serien med digitale paneler, der samler projektet "We Carry for Women", implementeret af DFDS Mediterranean Business Unit i samarbejde med KAGIDER, med kvindelige eksportører i Anatolien, blev afholdt i havnebyen Mersin.

Projektet "We Carry for Women", der blev gennemført i samarbejde med DFDS Mediterranean Business Unit og KAGIDER, promoveres fortsat til erhvervslivet og kvindelige eksportører i Anatolien med støtte fra Dünya Newspaper. Det nye stop i serien med digitale paneler var Mersin, havnebyen.

KAGIDER Bestyrelsesformand Emine Erdem, DFDS Mediterranean Business Unit Corporate Communications and Marketing Manager Özlem Dalga, DFDS Mediterranean Business Unit Salgs- og forretningsudviklingsdirektør Önder Başboğa, UND (International Transporters Association) Bestyrelsesformand næstformand Muhittin Ocak, vicegeneralsekretær i Mersin Chamber af Shipping Ezgi Biçer Uçar, Berdan Civata A.Ş. General Manager Zeynep Şemsi Aysalar og Dünya Avisformand og forfatter Hakan Güldağ deltog som paneldeltagere.

nye muligheder

Önder Başboğa, salgs- og forretningsudviklingsdirektør for DFDS Mediterranean Business Unit, udtalte, at de med "We Carry for Women" -projektet gav en vigtig logistisk støtte til kvindelige eksportørers deltagelse i økonomien og deres ekspansion til nye markeder og udtalte at de mener, at inden for den demografiske struktur i vores land kan vores kvindelige eksportører få en større andel i vores eksport, der stiger dag for dag. Özlem Dalga, Corporate Communications and Marketing Manager for DFDS Mediterranean Business Unit, tilføjede, at de ikke kun støtter eksporten af ​​kvindelige iværksættere, men også finder nye muligheder for iværksættere i samarbejde med KAGIDER. Minde om, at de samlede omkring 2 kvindelige iværksættere i det digitale B80B -møde, hvor de bragte kvindelige iværksættere fra Tyrkiet og Italien sammen, sagde Dalga, at 68. verdenskongres for World Entrepreneur Women's Union (FCEM) vil være vært for Women Entrepreneurs Association (KAGIDER) ) i Istanbul. Han udtalte, at de tror, ​​at de vil gribe nye muligheder ind.

På panelet formidlede Dalga omfanget og detaljerne i projektet "We Carry for Women" til kvindelige iværksættere og kom med forslag.

Emine Erdem, bestyrelsesformand for KAGIDER, udtalte på panelet, at den 5. verdenskongres for World Entrepreneurial Women's Association (FCEM), der har 68 millioner medlemmer på verdensplan, vil være vært for KAGIDER i Istanbul 4-6. November, og at kvindelige iværksættere vil finde nye forretningsmuligheder i udlandet. Han understregede, at det vil give dem mulighed for at etablere forbindelser.

Hun udtalte, at de fortsat arbejder for, at kvindelige iværksættere åbner sig for udenlandske markeder og kommer ind på nye markeder, og i denne sammenhæng er de medvirkende til nye muligheder i digitale B2B -møder med AIDDA -delegationen fra Italian Women Entrepreneurs Association under sponsorering af DFDS Middelhavsforretningsenhed.

Mersins søfartssekretærs generalsekretær Ezgi Biçer Uçar udtalte i panelet, at Mersin er blandt vores nettoeksportørbyer, har en god eksportresultat, og at drivkraften i Mersins økonomi er maritim handel. I denne forstand udtalte han, at logistisk support yderligere vil styrke præstationen.

Muhittin Ocak, UND (International Transporters Association) næstformand i bestyrelsen, nævnte, at vores konkurrencekraft vil stige, da vi kan reducere omkostningerne i logistikoperationer. I panelet har Berdan Civata A.Ş. General Manager Zeynep Şemsi Aysalar udtalte, at deres virksomheder, der eksporterer til 70 lande og har F & U -centre, lægger vægt på positiv diskrimination og handler i retning af kvinders beskæftigelse i sektoren. I denne sammenhæng understregede han, at ledere og afdelingsledere på hans fabrikker og syv forskellige virksomheder er kvinder, og det er vigtigt for sektoren.

DFDS Mediterranean Business Unit og KAGIDER yder gratis transportstøtte til eksportprodukter fra 50 kvindelige iværksættere i 1 år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar