Vodafone vil spare hundredvis af tons plastik med Eco-Sim-kort

Vodafone vil spare hundredvis af tons plastik med øko-sim-kort
Vodafone vil spare hundredvis af tons plastik med øko-sim-kort
Tilmeld  


Med det formål at bidrage til en mere bæredygtig fremtid har Vodafone til formål at spare 15 tons i ren plastproduktion og reducere CO320-udledningen med 1.280 tons hvert år ved at tilbyde nye Eco-SIM-kort fremstillet af genanvendt plast i 12 lande, herunder Tyrkiet. Det er en besparelse på XNUMX beholdere plast.

Vodafone opererer med det formål at være en formålsorienteret virksomhed og fortsætter sin miljømæssige bæredygtighedsindsats over hele verden. Vodafone, der sidste år introducerede halvstore SIM-kort rundt om i verden, har nu introduceret nye Eco-SIM-kort fremstillet af genbrugsplast. Øko-SIM-kort, der vil blive taget i brug i 15 lande, herunder Tyrkiet, reducerer brugen af ​​plast og CO320-emissioner betydeligt. Med brugen af ​​Eco-SIM-kort har Vodafone til formål at spare 1.280 tons ren plast og reducere COXNUMX-udledningen med XNUMX tons hvert år. Øko-SIM-kort, der vil blive brugt i Tyrkiet i december, vil gradvist blive udbredt med udskiftning af eksisterende SIM-kort.

Meltem Bakiler Şahin, vicepræsident for Vodafone Turkey Executive Board, sagde: ”Som Vodafone fortsætter vi med at implementere bæredygtige projekter og programmer for at reducere miljøpåvirkningen af ​​vores operationer. I denne sammenhæng har vi til formål helt at eliminere behovet for levering af plast -SIM'er. Når vi ser på det, ser vi, at ting, der virker meget små, kan have stor indflydelse. Selvom et SIM -kort kan virke meget lille, skaber det et stort potentiale for genbrug af affald. Med denne bevidsthed skiftede vi til halvstore SIM-kort i 2014 og reducerede mængden af ​​plastik, som vores kunder brugte. I den kommende periode vil vi takket være Eco-SIM-kort, der er fremstillet af genbrugsplast, fjerne behovet for uforarbejdet plast og spare på CO320-emissioner fra ny plastproduktion. Med overgangen til Eco-SIM-kortet reducerer vi forbruget af uforarbejdet plast med 12 tons på verdensplan. Det betyder besparelser på XNUMX beholdere plast. ”

Afslut brugen af ​​plast i butikker og kontorer

Fra 2020 har Vodafone stoppet brugen af ​​unødvendig plast og engangsprodukter i sine butikker og kontorer rundt om i verden. Vodafone afskaffede også brugen af ​​engangsposer, stoppede eller begrænsede brugen af ​​marketing- eller salgsfremmende materialer med plastindhold og vendte i stedet til alternativer med lav miljøpåvirkning.

"Plastfrit kontor" -applikation i Vodafone Tyrkiet

Vodafone afsluttede brugen af ​​i gennemsnit 6 millioner engangsplastprodukter om året, med den "plastfrie kontor" -praksis implementeret i alle kontorbygninger i Tyrkiet. Med implementeringerne påbegyndt inden for rammerne af "Green Loving Red" -bevægelsen, bruger Vodafone Turkey -kontorer papirkopper i stedet for plastikkopper, glasflasker i stedet for plastflasker og miljøvenlig emballage i stedet for nylonposer. Naturvenlige og genanvendelige produkter som porcelæn og glas foretrækkes i virksomhedens cafeteria. Drikkevarer sælges i genbrugsglas på virksomhedens caféer, og medarbejderne opfordres til at bruge miljøvenlige produkter. Mens vand sælges i glasflasker på det interne marked, bruges naturvenlig emballage i stedet for plastposer.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar