AVIS 2021 Turkish Track Championship 4th Leg Races på ÜlküPark

avis kalkun bane mesterskab fod løb på ulkupark
avis kalkun bane mesterskab fod løb på ulkupark
Tilmeld  


AVIS 2021 Turkey Track Championship 4. etape løb vil blive arrangeret af Ülkü Motorsports Club den 23.-24. Oktober på İzmir Ülkü Park bane. I de løb, der skal køres i to separate kategorier, tager i alt 7 biler, 22 i supergruppen og 29 i maxigruppen, banen.

Organisationen, der starter med administrative og tekniske kontroller fra kl. 23:11.00 lørdag den 16.10. oktober, fortsætter med træning og kvalificerende ture. 17.00 køres det første løb i Maxi -gruppen og kl. 24 de første løb i Supergruppen, mens de andet løb afholdes søndag den 13.00. oktober. Maxi andet løb starter klokken 14.30, super andet løb starter klokken 15.30 og organisationen slutter med prisoverrækkelsen klokken XNUMX.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar