CHP's Karasu indsender forskningsforslag til Ankara Sivas YHT Line

chpli karasu gav forskningsforslag til ankara sivas YHT-linje
chpli karasu gav forskningsforslag til ankara sivas YHT-linje
Tilmeld  


Medlem af det republikanske folkepartis parti (CHP) og Sivas stedfortræder Ulaş Karasu forelagde et forskningsforslag til Ankara-Sivas højhastighedstoglinje.

Åbningen af ​​Ankara-Sivas højhastighedstoglinjen, hvis konstruktion startede i 2008, men ikke kunne afsluttes i de 13 år, der gik, blev forsinket 7 gange.

Karasu, der foretog undersøgelser på linieruten, fastslog, at linjen faldt sammen på broen i Yaraşbeli-Karakaya-lokaliteten i Yıldızeli-distriktet i Sivas.

For at henlede opmærksomheden på sammenbruddet af broen, hvis konstruktion blev afsluttet i 2014, sagde Karasu: "Vi så i de undersøgelser, vi lavede på ruten, at jordforbedringsarbejder blev udført. Nu, mens denne linje blev bygget, blev der ikke foretaget grundundersøgelser langs ruten? Perioden, hvor disse jordforbedringer skal foretages, er den periode, hvor byggeriet starter. Hvem skal betale for dette? Du kan ikke komme ud af denne forretning ved at afskedige generaldirektørerne. Det er regeringen, embedsmændene i regeringen, der skal stilles til ansvar her. Han er præsidenten, der konstant kommer til Sivas og holder taler."

'OMKOSTNINGER ØGET TIL 20 MILLIARDER LIRA'

Karasu fra CHP bragte spørgsmålet på parlamentets dagsorden, at omkostningerne ved linjen steg fra 9 milliarder lira til 20 milliarder lira og fremlagde et forskningsforslag.

"Selvom det ikke blev officielt annonceret, af hvilke grunde linjen ikke blev åbnet den 4. september, blev det fastslået, at der skete et kollaps på broen i Yaraşbeli-Karakaya-stedet, 25 kilometer fra Yıldızeli-distriktet i Sivas," sagde Karasu. forekomst af 2013 buler i Esmebaşı-tunnelen i distriktet udgør en fare med hensyn til navigation og rejsesikkerhed. Spørgsmålene om, hvorvidt der blev udført jordarbejde på begge punkter, forblev ubesvarede.

Karasu udtrykte, at linjen, som ikke har været færdig i 13 år, ses som et valgmateriale af regeringen, og at den forsøger at blive åbnet, før den er klar, sagde Karasu: "Hurtig, komfortabel og sikker rejse er det almindelige ønske. af alle vores borgere. I denne forstand er åbning af Ankara-Sivas højhastighedstoglinje et fælles ønske for alle. Men; Skridt, der skal tages uden fuldt ud at sikre navigationssikkerheden på linjen, vil føre til uoprettelige skader."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar