French Giant besluttede at trække sig tilbage fra Osmangazi Bridge

den franske kæmpe besluttede at trække sig tilbage fra osmangazi -broen
den franske kæmpe besluttede at trække sig tilbage fra osmangazi -broen

Den franske kæmpe besluttede at trække sig tilbage fra Osmangazi -broen. IC Infrastructure Operations and Trade Joint Stock Company, ledet af İbrahim Çeçen, vil købe aktierne i franske Egis.

Efter at den italienske Astaldi trak sig tilbage fra Yavuz Sultan Selim -broen, kom en lignende beslutning fra den franske Egis denne gang.

Franske Egis, der driver og vedligeholder Egis, Gebze-İzmir motorvej, Osmangazi Bridge og Eurasia Tunnel, der er involveret i vigtige projekter i Tyrkiet, overfører sine aktier til sin partner IC İÇTAŞ.

Ifølge Kerim Ülker fra avisen Dünya vil 51 procent af Egis 'aktier blive købt af IC Infrastructure Operations and Trade Joint Stock Company, der administreres af sin partner i projektet, İbrahim Çeçen, som i tilfældet Yavuz Sultan Selim -broen.

Som en vigtig aktør inden for anlægs- og mobilitetssektoren er franske Egis kendt for sin omsætning på 1.1 milliarder euro. Hovedaktionæren i virksomheden, der har 16 tusind ansatte, er Caisse des Dépôts. Firmaet blev grundlagt i 1816 og kontrolleret af det franske parlament og er kendt som landets investeringsfond. Aktivstørrelsen for dette statsejede selskab er 168 milliarder euro.

Egis, der er involveret i vigtige projekter i Tyrkiet, er en del af Otoyol A.Ş., der påtager sig Gebze-İzmir-projektet, en betalingsvej, der er købt under modellen Build, Operate and Transfer (BOT), frem til 2038. På Egis 'websted driver drifts- og vedligeholdelsesfirmaet GİB, hvor virksomheden har en andel på 50 procent, 407 kilometer motorvej, 3 tunneler og Osmangazi -broen med 868 ansatte. De resterende aktier i Otoyol A.Ş er Nurol, Özaltın, Makyol, Yüksel, Göçay og italienske Astaldi. Egis varetager også drift og vedligeholdelse af transportinfrastrukturer i Eurasiatunnelen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar