Mindste pensionistløn vil være 4.102 TL

oktober stigning kom til millioner af pensionister, den laveste løn vil være TL
oktober stigning kom til millioner af pensionister, den laveste løn vil være TL

Oktobervandring kom til millioner af pensionister! Mindstelønnen vil være 4.102 TL. Millioner af pensionister fra SSK og Bağkur følger fortsat lønstigningerne tæt. I slutningen af ​​den provinsielle halvdel af året blev lønstigninger tydelige i juli, og borgerne modtog deres juli -lønninger med en stigning. Nu er øjnene vendt mod andet halvår. I oktober, hvor inflationstallene i september blev tydelige, begyndte forventningerne gradvist at stige. I første kvartal af andet halvår er der steget en stigningstakt på 3 procent. Nu er øjnene de sidste 4.23 måneder. Nettostigningsraterne bliver klare, når inflationstallene i oktober, november og december er afsløret.

Selv pensionister forventede ikke dette. Højere satser for millioner af pensionister begyndte gradvist at blive tydelige. I andet halvår blev inflationen klar i første kvartal. Nu er øjnene vendt mod det sidste kvarter. Efterhånden som inflationstallene i oktober, november og december bliver klare, vil nettostigninger også dukke op. I årets andet 3 måneder stiger antallet gradvist. Pensionisternes stigningstal stiger også med inflationen. Der har allerede været et inflationsgab på 6 procent for januar 2022. Eksperter annoncerer også hver dag nye forudsigelser. Her er pensionistestimaterne for januar -stigning ...

Overenskomstforhandlinger for embedsmænd og tjenestemandspensionister blev afsluttet i de sidste uger. I januar får embedsmænd og pensionerede embedsmænd en kontraktforhøjelse på 5 procent. Desuden vil inflationsforskellen afspejle sig i lønnen til embedsmænd og embedsmænd som en forhøjelse. Forskellen i inflation, som allerede er fremkommet, var 1.23%. Med inflationstallene i årets sidste tre måneder bliver inflationsforskellen mellem embedsmænd og pensionerede embedsmænd klar.

Pensionister fra SSK og Bağkur modtager en forhøjelse direkte med inflationen. Stigningstakten, som allerede er sket på tre måneder, var 4.23 procent. Med afklaringen af ​​oktober, november og december inflationstal, vil stigningerne for SSK og Bağkur pensionister også blive klare i januar.

Millioner af embedsmænd, pensionerede embedsmænd, SSK og Bağkur pensionerede borgere følger inflationstallene nøje hver måned. Fordi embedsmænd og pensionister hos embedsmænd modtager forskellen, der kommer ud hver 6. måned i henhold til inflationstakterne, mens inflationen for SSK og Bağ-kur pensionister er den direkte stigningsrate. Spændingstopperne når årets slutning nærmer sig millioner af embedsmænd og pensionister. Alle øjne er nu rettet mod de sidste 3 måneder. Hvis inflationen fortsat stiger med denne hastighed, forventer pensionister en rekordstigning i januar. For pensionerede embedsmænd vil der være et rekordstort inflationsgab ud over en stigning på 5%.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar