İZDENİZs første kvindelige dækpersonale begyndte at arbejde

dit første kvindelige dækbesætning begyndte at arbejde
dit første kvindelige dækbesætning begyndte at arbejde

Han holder roret, binder rebet og placerer køretøjet. ”Tabuerne skal brydes. Drømmen om Tuğba Çokoğullu, der begyndte at arbejde som det første kvindelige dækpersonale i İZDENİZ og sagde: "Alt, hvad en mand gør, kan en kvinde også gøre" er at være kaptajn.

Tuğba Çokoğullu, der arbejder i İZDENİZ, søtransportfirmaet i İzmir Metropolitan Kommune, er den første kvindelige dækofficer i İzmir Bay. Efter at have modtaget sin uddannelse inden for maritim siden gymnasiet, studerede Çokoğullu på Göztepe Anatolian Technical and Vocational High School Yacht Captain, og tog derefter eksamen fra Ordu University Fatsa Vocational School, Maritime Transportation Management Department. Çokoğullu sagde: ”Jeg valgte mit erhverv som 15 -årig og sagde, at jeg skulle være i havet. Jeg elsker havet meget. Dette er et hjerteværk, jeg startede på denne måde. Selvfølgelig er der vanskeligheder. Du passer 4 sæsoner i en kuffert. Dine fødder rører næppe landet. Men når du nyder dit job, hænger du ikke fast i vanskelighederne, «sagde han. Çokoğullu fortsatte: ”Jeg havde en drøm siden da. Jeg ville ønske, at jeg kunne arbejde i İZDENİZ, nu er det gået i opfyldelse. ”

Tilfreds med passagerernes opmærksomhed

Çokoğullu, der var tilfreds med den interesse, passagererne viste, sagde: ”Jeg mødte passagerer, der sagde: 'Åh, min datter, synd dig, er det ikke en synd?', 'Disse tove er lige så meget som dig', 'Er du ikke en praktikant?', 'Lad mændene gøre det', mens du går ombord på skibet. Men da de så, at jeg udførte mit arbejde ordentligt, støttede de mig også. Jeg er meget glad og stolt over at være det første kvindelige dækbesætning i İZDENİZ ”og fortsatte således:” Det er faktisk meget svært at være en kvindelig medarbejder til søs. Du skal først bevise dig selv, ikke dit erhverv. Fordi der er mange rygter og overtro om emnet. Men efter at have bevist dig selv har jeg aldrig set en dårlig kommentar eller dårlig tilgang fra nogen. Tabuer skal brydes. Alt, hvad en mand gør, gør en kvinde. Vores licenssystem er anderledes, vi kan altid stige ved at betjene. Det tog cirka 7 måneder for mig at få min kaptajnlicens. Jeg vil have mit kaptajnlicens og være i broen nu. "

Tugba er vores højre hånd

Kaptajn Emrah Yener udtrykte, at han har arbejdet i İZDENİZ i 7 år, “Det er første gang, jeg arbejder med en kvindelig sømand. Mænd skal ikke krænkes, men de er mere forstående og mere tålmodige. En kvinde kan bekvemt udføre dette erhverv, hvis hun har tilstrækkeligt teknisk udstyr. Kaptajnens højre hånd er sømand. Tugba er vores højre arm. Han gør sit job meget godt, «sagde han.

Passagerer er glade for at se kvindeligt personale

Passager Zeynep Onur sagde: ”Vi bruger bilfærgen hele tiden. Vi nød virkelig at se kvindeligt personale om bord. Det er meget vigtigt og smukt for kvinder at arbejde på steder, hvor de kan gøre alt og vise sig på hver platform. Vi viste også kvinders magt her. Vi er meget stolte, ”sagde han. Simay Tatar sagde: ”Jeg bruger bilfærgen mindst en gang om ugen. Normalt kan det være overraskende at se kvindeligt personale om bord, men det er det, jeg kan lide. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar