Gaziantep University til at rekruttere 54 kontraherede medarbejdere

gaziantep universitet vil rekruttere kontraheret personale
gaziantep universitet vil rekruttere kontraheret personale
Tilmeld  


I henhold til "Principper for ansættelse af kontraktansat personale", der blev trådt i kraft med Ministerrådets afgørelse af 06.06.1978 og nummereret 7/15754 om ansættelse af kontraheret personale i overensstemmelse med artikel 657, stk. B) i lov om embedsmænd nr. 4, der skal ansættes i de enheder, der er tilknyttet Gaziantep University, 2020 Baseret på det år, hvor KPSS (B) scorer rangordnet, vil rekrutteret personale blive rekrutteret til at blive ansat i overensstemmelse med afsnit B i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 4 uden skriftlig eller mundtlig samtale.

For detaljer om annonce KLIK HER

KRAV FOR KANDIDATER, SOM ANVENDES
A-kandidater, der ansøger, skal opfylde betingelserne vedrørende uddannelse og de generelle betingelser i artikel 657 i lov om embedsmænd nr. 48.

B- Ansøgninger om dem, hvis ansættelseskontrakt blev opsagt af vores institution, mens de arbejdede i vores institution, og dem, der fratrådte frivilligt, accepteres ikke.

C- 2020 KPSSP3 for kandidater fra KPSS (B) gruppeprøver, 2020 KPSSP93 for associerede kandidater og 2020 KPSSP94-score for gymnasieeksaminerede.

D- Ansøgninger fra dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer under ansøgningen og procedurerne, og dem, der ikke indsender de nødvendige dokumenter efter ansøgningen, vil blive anset for ugyldige, og deres kontrakter vil blive annulleret, selvom de er blevet foretaget.

E- Vores universitet har ret til at annullere og/eller foretage ændringer på alle trin i meddelelsen, når det er nødvendigt.

SÆRLIGE BETINGELSER
1- Kandidater, der ansøger, skal have alle de krævede kvalifikationer i modsætning til den kvalifikationskode, de ansøgte om, og skal dokumentere dette.

2- Efter at have taget KPSS-eksamen, KPSSP3 for bachelor-niveau, KPSSP93 for associeret gradniveau, vil KPSS94-score for gymnasieniveau blive taget som grundlag. Kandidaternes KPSS -score skal være i overensstemmelse med uddannelseskravet, der søges i den ansøgte posteringskode.

3- Ingen pension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution.

4- I henhold til artikel 657/B i lov om embedsmænd nr. 4, “i tilfælde af at de kontraherede medarbejdere opsiger deres kontrakter af deres institutioner på grund af deres overtrædelse af servicekontrakten eller opsiger kontrakten ensidigt inden for kontraktperioden, bortset fra undtagelser, der er bestemt af Ministerrådets afgørelse, fra opsigelsesdatoen, kan de ikke ansættes i kontraktansatte stillinger på institutioner, medmindre der er gået et år. ” Ansøgninger accepteres ikke i henhold til denne bestemmelse.

KRÆVEDE DOKUMENTER
1- Ansøgningsskema (https://www.gantep.edu.tr)
2- 2020 KPSS (B) gruppeeksamensresultatdokument
3- Kandidatcertifikat, der skal opnås via e-forvaltning
4- Kopi af identitet

ANVENDELSESFORM, STED OG TID
1- Ansøgninger vil blive fremsendt til personaleafdelingen på vores universitet personligt eller pr. Post inden for 15 dage (indtil arbejdstidens udløb) efter offentliggørelsen af ​​meddelelsen i den officielle tidende.

2- Kandidater ansøger ved at angive kvalifikationskoden for kun én titel. Hvis der ansøges om mere end én kvalifikationskodetitel, anses begge ansøgninger for ugyldige.

3- Ansøgninger, der skal sendes pr. Post, skal nå frem til den enhed, hvortil ansøgningen vil blive fremsat inden fristen. Vores universitet er ikke ansvarlig for forsinkelser i posten.

4- Kandidater ansøger kun om en titel. I tilfælde af at ansøge om mere end en titel, vil begge ansøgninger blive anset for ugyldige. Ansøgninger fra dem, der viser sig at have afgivet falske erklæringer under ansøgningen og procedurerne, og dem, der ikke indsender de anmodede dokumenter, vil blive anset for ugyldige, og deres aftaler vil blive annulleret, selvom de er foretaget.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar