Generaldirektoratet for fonde til at rekruttere 1 eks-dømt arbejder

Generaldirektoratet for stiftelser foretager løbende køb af arbejdskraft
generaldirektorat for stiftelser

At arbejde i den centrale organisation af Generaldirektoratet for Fonde; I henhold til artikel 4857 i arbejdsloven nr. 30 skal ansættes i vedligeholdelses- og reparationstjenester som fast arbejdstager gennem det tyrkiske arbejdsformidling (İŞKUR) inden for rammerne af forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes på offentlige institutioner og Organisationer til rekruttering af eks-dømte eller tilskadekomne, der ikke er handicappede i kampen mod terror som arbejdere. VVS, 1 eks-dømte eller en arbejder, der er skadet i kampen mod terrorisme uden at blive betragtet som handicappet, rekrutteres.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

1) Nr. 2527 af tyrkisk udenlandsk ædle erhverv kan de frit og kunst i Tyrkiet, offentlige, private organisationer eller med forbehold for bestemmelserne i loven om registrering At være ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger.

2) At have fyldt 18 år og ikke have fyldt 35 år fra ansøgningsfristen.

3) Ikke at blive dømt for forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, seksuelle overgreb eller seksuelle overgreb mod et barn, selvom de er benådet.

4) Ikke frataget offentlige rettigheder.

5) Ikke have nogen sundhedsproblemer, der forhindrer ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

6) At være mindst uddannet på gymnasiet (gymnasiet).

7) For mandlige kandidater, ikke at være i forbindelse med militærtjeneste (have gjort, suspenderet eller fritaget.)

8) Ikke modtager alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

9) Prøveperioden for de ansatte, der skal rekrutteres, er to måneder, og ansættelseskontrakterne for dem, der ikke lykkes inden for prøveperioden, opsiges uden kompensation uden behov for en underretningsperiode.

ANVENDELSESFORM, STED, DATO OG MEDDELELSE AF RESULTATER

1) Ansøgninger indgives elektronisk på det tyrkiske arbejdsformidlingsbureau (İŞKUR) websted mellem 4-8. Oktober 2021.

2) 4 gange antallet af ledige job blandt kandidaterne sendt af det tyrkiske arbejdsformidling og opfylder kravene Blandt de kandidater, der ansøger med fortrinsret, annonceres listen over kandidater 4 gange antallet af ledige job, de dokumenter, der anmodes om fra kandidaterne, sted og dato for den mundtlige eksamen på webstedet for vores generaldirektorat (www. .vgm.gov.tr). Der vil ikke blive givet skriftlig meddelelse.

3) Resultaterne af eksamen og de nødvendige dokumenter til den vindende kandidat vil også blive offentliggjort på webstedet for vores generaldirektorat (www.vgm.gov.tr). Der vil ikke blive givet besked til personens adresse på mail.

4) Oplysninger, der skal meddeles kandidaterne fra ansøgning til ansættelse, meddelelse af resultater og opkald vil ske via reklame på webstedet for vores generaldirektorat (vgm.gov.tr).

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar