Generaldirektoratet for matrikel og matrikel til rekruttering af 19 kontraheret personale

generaldirektoratet for matrikel og matrikel modtager kontraheret personale
generaldirektoratet for matrikel og matrikel modtager kontraheret personale
Tilmeld  


18 Kontraheret tekniker og 1 kontraheret kontorpersonale for at blive ansat i tinglysningsdirektoraterne i provinsen Istanbul, som er tilknyttet Generaldirektoratet for matrikel og matrikel, for at blive ansat inden for anvendelsesområdet for artikel B, litra B) 657 i lov om embedsmænd nr. 4. I henhold til litra b) i første afsnit i bilag 2-artiklen vil 19 kontraherede medarbejdere blive rekrutteret baseret på KPSS (B) -scoringsranglisten.

For detaljer om annonce KLIK HER

STILLINGER OG KVALIFIKATIONER I KANDIDATER

1) For at opfylde betingelserne i afsnit (657), (48), (1), (4) og (5) i stk. Nr. 6,

2) Artikel 657/B i lov om embedsmænd nr. 4; ”Dem, der er ansat på denne måde, kan ikke ansættes i institutionernes kontraherede personalestillinger, medmindre der er gået et år fra opsigelsesdatoen, hvis deres kontrakter opsiges af deres institutioner på grund af at handle i strid med tjenestens principper kontrakt, eller hvis de ensidigt opsiger kontrakten, undtagen de undtagelser, der er bestemt af præsidentdekretet, i løbet af kontraktperioden. ” at overholde

3) At have en score på 2020 (halvfjerds) og derover fra KPSS-P93 (B) -typetypen i 70,

4) For at tage eksamen fra de afdelinger, der er angivet i nedenstående tabel,

generaldirektoratet for matrikel og matrikel modtager kontraheret personale

ANVENDELSESMETODE OG VARIGHED

1) Ansøgninger indgives fra internetadressen (sinavbasvuru.tkgm.gov.tr/girisgecis.aspx?id=pdb) fra 25.10.2021 til 01.11.2021 kl. 17:00, og de anmodede dokumenter scannes og overføres til elektronisk miljø. Hvis institutionen anmoder om det, skal dokumenterne indsendes fysisk.

2) Kandidater søger stillinger, der er egnede til det associerede uddannelse, de er uddannet fra.
de skal gøre. Ansøgninger fra forskellige afgangskandidater anses for ugyldige.
3) Kandidater vil kun kunne ansøge om én titel (stilling).

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar