Havforfriskning i Izmir Trafik

Havforfriskning i Izmir Trafik
Havforfriskning i Izmir Trafik
Tilmeld  


I tråd med Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyers mål om at styrke søtransporten er antallet af rejser steget med 30 procent i de sidste to år. Mens antallet af færger, der sejler i Golfen, steg til seks, blev der transporteret 9 køretøjer i de 990 måneder af dette år, hvilket slog rekorden for de sidste fem år. Præsident Soyer meddelte, at de vil sætte endnu en færge i drift inden årets udgang.

Izmir Metropolitan Municipality gjorde vigtige fremskridt i overensstemmelse med præsident Tunç Soyers mål om at reducere trafikbelastningen i byen ved at øge andelen af ​​søtransport i Golfen. Mens antallet af færger, der sejler i Golfen, blev øget til seks, blev antallet og hyppigheden af ​​rejser øget. På trods af coronavirus-foranstaltningerne og udgangsforbud i resten af ​​2021 blev 990 tusind 111 køretøjer transporteret. Antallet af køretøjstransporter nået i 2021-månedersperioden 9 var det højeste antal nået sammenlignet med samme periode i alle de foregående år. Antallet af transporterede køretøjer, som var 2019 tusind 9 i de første 760 måneder af 752, steg med 2021 procent til 30,15 tusind 990 i 111.

Borgmester Soyer understregede, at Izmir -bugten er en af ​​byens største rigdom, ”siden den dag, jeg tiltrådte, har vi arbejdet på at øge søtransporten. Vi udvider vores flåde for at overføre vejtrafikken i byen til havet så meget som muligt. På trods af faldet i passagererne i pandemiperioden reducerede vi ikke hyppigheden af ​​flyvninger. Efterhånden som sejladserne blev hyppigere, begyndte vores borgere at foretrække søtransport mere, og vi oplevede alvorlige stigninger i søtransporten. Vi vil øge trafikken til søs ved at fokusere på søtransport. Dataene viser, at vi er på rette vej, «sagde han.

Der blev investeret 137 millioner lire

I de sidste to et halvt år blev Fethi Sekin og Uğur Mumcu færger med en kapacitet på 137 passagerer og 322 køretøjer taget i drift med en investering på 51 millioner lira for at styrke søtransporten i Golfen. Med disse to nye færger, der tiltrådte flåden i İZDENİZ, som har den yngste maritime offentlige transportflåde i Europa, er antallet af færger steget til 5. En færge chartret i september sluttede sig til flåden.

Antallet af daglige ekspeditioner steg, den sidste ekspeditionstid forlænges

Med stigningen i den interesse, som befolkningen i Izmir viste for færgebådene hver dag, passerede ekspeditionernes belægningsgrad på 82 procent. Antallet af flyvninger om dagen, hvilket var 2019 i 30, blev øget til 2020 i 48 og 2021 i 56. Som reaktion på den stigende interesse øgede İZDENİZ Generaldirektoratet antallet af daglige rejser til 4 med det arrangement, det foretog den 2021. oktober 61, og forlængede den sidste afgangstid for færger fra 23.00 til 23.20.

Antallet af færger stiger til 7

En anden færge vil blive chartret indtil udgangen af ​​året, hvilket øger antallet af færger, der transporterer køretøjer i Golfen til 7. På denne måde reduceres køretøjstætheden i venteområderne ved at give to skibe mulighed for at bevæge sig på samme tid i myldretiden.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar