Hvad er årsagen til følelsen af ​​sult? Hvordan dæmper man sult?

forårsager en sultfølelse
forårsager en sultfølelse
Tilmeld  


Diætist Aysima Duygu Aksoy gav oplysninger om emnet. Mad, som er et af vores fysiologiske behov, skal opfyldes på bestemte tidspunkter af dagen. De fødevarer, som en voksen person indtager 3 måltider om dagen (morgen - frokost - aften), har ikke kun til formål at sikre vores normale metabolisme, men forhindrer os også i at føle os sultne psykologisk. Selvom den vigtigste faktor i vores hjernes følelse af sult er stigningen i hormonniveauet i vores krop, kan psykologiske indikatorer, der kan ændre sig med det samme, også skabe denne følelse.

Hvorfor bliver vi sultne?

Dette skyldes to hovedårsager. Den første af disse er "ghrelinhormonet", som findes i enhver sund person og udløser sultfølelsen i vores hjerne. Ghrelin, også kendt som sulthormonet, påtager sig opgaven med at regulere vores appetit sammen med brugen af ​​mad og energi i vores krop. Den anden grund til, at vi er sultne, er rent psykologisk. Den vigtigste årsag til denne situation er, at personer, der har behov for at blive fodret med jævne mellemrum i løbet af dagen; Det er situationen, der forårsager følelser, der udspringer af tillærte motiver, selvom de ikke når sultegrænsen, når fodringstiden nærmer sig. Hos et sundt individ giver disse to grunde os mulighed for at møde følelsen af ​​sult. Det vigtigste punkt, der skal overvejes her, er dog, om følelsen af ​​sult ikke forsvinder, efter at vi har fyldt vores mave. Et af de mest fremtrædende træk ved fedme er følelsen af ​​sult, der ikke forsvinder, når vi har en fuld mave. Fordi handlingen med at spise ikke kun har til formål at eliminere vores sultfølelse, men også for at bringe salt, vand, protein, mineraler og vitaminer, som vores krop har brug for. kazaner at klatre. Når vi vurderer det inden for rammerne af vores emne, så lad os besvare spørgsmålet om, hvordan vi kan eliminere den naturlige sultfølelse, som vi alle oplever.

Hvordan dæmper man sult?

I lyset af undersøgelserne er den mest kendte måde at eliminere følelsen af ​​sult i maven ved at indtage frisk frugt og grønt. Frisk frugt og grønt, takket være de vitaminer, mineraler, vand og glukose, de indeholder, vil ikke kun afbalancere sukkerniveauet i blodet, men også minimere mængden af ​​ghrelinhormon, der forårsager sult. Samtidig vil det midlertidigt reducere sultfølelsen, mens fordøjelsen reguleres med dets fiberforhold.

Fuldkorns snacks er også blandt de vigtige fødevarer, der undertrykker den pludselige begyndelse af sult. Du kan stille din sult på en sund måde, især med brød bestående af uraffinerede og uraffinerede korn, og snacks som lavt sukker eller saltfrie småkager.

Bortset fra disse to fødevaregrupper lindrer drikkevand også sultfølelsen i maven. Ifølge eksperter skal du drikke 2 glas vand, når du støder på en sultfølelse; Efter en 5-10 minutters pause, hvis din sult ikke er passeret, skal du spise noget.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar