Internationalt møde arrangeret af Turkish Motor Vehicles Bureau

internationalt møde arrangeret af Tyrkiets motorkøretøjskontor
internationalt møde arrangeret af Tyrkiets motorkøretøjskontor
Tilmeld  


Council of Bureaux's "Meeting of Office of Medlems States Except for License Plate Agresements" blev afholdt i Istanbul, som var vært for det tyrkiske motorkøretøjsbureau. Rådets præsident Sandra Schwarz deltog også i mødet med international deltagelse.

Turkish Motor Vehicles Bureau, der blev oprettet med det formål at lette den internationale cirkulation af motorkøretøjer og sikre, at der udbetales kompensation i overensstemmelse med landets love og regler i tilfælde af en ulykke, var vært for et vigtigt internationalt møde i Istanbul.

Turkey Motor Vehicles Bureau, et af de 47 medlemmer af Council of Bureaux, var vært for værdsatte gæster, herunder Council of Bureaux (COB) præsident Sandra Schwarz, på mødet i Fairmont Quasar den 21. oktober.

Turkey Motor Vehicles Bureau Manager Mehmet Akif Eroğlu, Bureau formand Remzi Duman, Turkish Insurance Association generalsekretær Özgür Obalı, COB generalsekretær Greet Flore og COB præsident Sandra Schwarz holdt taler i arrangementets lukkede session, og der blev holdt møder med medlemmer fra udlandet ...

M. Akif Eroğlu, direktør for Turkish Motor Vehicles Bureau, der holdt åbningstalen, sagde, at på trods af at Præsidiets Green Card -produktion faldt med 70% på grund af 49% fald i enheder, især i bilgruppen, under pandemiperioden, takket være fortsættelsen af ​​handelslivet, var Green Card -produktionen den vigtigste. Bemærkede, at der ikke var et radikalt fald i præmieproduktionen på grund af kun et fald på 2% i antallet af enheder i traktorgruppen, som har en stor andel, delte han oplysningerne om, at der fra den 2021. måned i 9 var en behagelig stigning i antallet af Green Card og premium -produktion med spredning af vaccination og kontrolleret afslapning. I sin tale udtalte Eroğlu, at Præsidiets mål i overensstemmelse med Præsidiets visionsdokument er at repræsentere Tyrkiet bedst muligt, kommunikere mere med sektoren og være en institution, der skaber værdi for sine interessenter. Eroğlu udtalte, at de til dette formål har til formål at analysere ulykkesstatistikkerne under kontorernes ansvar og dele dem med chaufførerne og reducere ulykkerne baseret på menneskelige fejl, især i trafikulykker på internationale rejser, og at de er i kontakt med International Transporters Association og Bureaus Council. Eroğlu understregede, at uautoriserede bedrageri bedrager chauffører med falske grønne kort, og understregede, at de har aktiveret anvendelsen af ​​'Green Card Certificate' -bekræftelsen med en QR -kode, så uskyldige chauffører ikke kommer til skade i denne henseende, og bad chaufførerne om at kontrollere Grønne kort har de modtaget fra e-forvaltningen, så de ikke lider ofre. Eroğlu udtalte, at de gik i gensidigt samarbejde med Aserbajdsjan, at de ønskede at levere 'Digital Green Card' kontrol ved grænsen og dermed sigte mod at forhindre forfalskning.

Obalı: "Vi står ved de forsikrede i naturkatastrofer"

Özgür Obalı, generalsekretær for Insurance Association of Turkey (TSB), delte numeriske oplysninger om den tyrkiske forsikringssektor. Obalı, der udtalte, at foreningen, mens han forsøgte at udvide forsikringssektoren, støttede de forsikrede i pandemiperioden, sagde, at der blev udbetalt 355 milliard 1 millioner TL -erstatning, hvoraf 42 millioner TL var sundhed og 1 milliard 397 millioner TL var life branch, og anbefalingerne. Han sagde, at de med støtte fra mere end 400 millioner TL bidrog med cirka 1,8 milliarder TL i alt.

Med henvisning til den stigende indvirkning af naturkatastrofer forårsaget af klimaændringer i vores land såvel som over hele verden understregede Obalı, at forsikringsbranchen i lyset af de seneste skovbrande og oversvømmelser tog hurtige skridt og sammen med alle interessenter stod de af de forsikrede i disse regioner.

Obalı erklærede også, at de som forsikringsforening i Tyrkiet satte deres mål som vækst i sektoren, tog initiativer til gavn for offentligheden, øgede produktsortimentet og lyttede til kundernes ønsker. Obalı: "Som forsikringsforening i Tyrkiet bekymrer vi os om at støtte arbejdet i alle tilknyttede selskaber, og vi fortsætter vores arbejde inden for rammerne af integrationen af ​​foreningen og beslægtede institutioner, hvilket øger gensidigt samarbejde og kommunikation."

Remzi Duman, formand for bestyrelsen for Præsidiet, der talte på mødet, udtalte, at som følge af coronavirus -epidemien, der spredte sig rundt om i verden i første kvartal af 2020, kom rejsebegrænsninger på global skala, og at begrænset mobilitet forårsaget af epidemien indsnævrede servicesektoren, især turismeaktiviteter. Han understregede, at Præsidiet har truffet en række foranstaltninger for at reducere den negative afspejling af disse virkninger på de forsikrede. I denne sammenhæng erklærede Duman, at der som Præsidiet ydes præmie refusioner ved annulleringer af 'Short-Term Green Cards', at 'short-term' premium refunds skifter fra 'day-based' premium refunds i delvise aflysninger af Green 1. juni 2020, 100 euro om året eksklusive BITT. Han udtalte, at prisen på det grønne kort er reduceret til 85 euro, at forsikringstagerne kan 'stoppe' deres forsikringsdækning efter deres anmodning, og at de kan gentage -håndhæve deres dækning, inden deres politikker udløber, og at 75% af de virksomheder, der vurderes i Fleet -applikationen, har en flåderabat på op til 20%.

Præsident Duman erklærede, at Præsidiet repræsenterer Tyrkiet i Green Card -systemet under bureausrådets ansvar, og at det udfører vigtige funktioner både i kompensation af ulykker i udlandet af køretøjer med tyrkiske nummerplader og i kompensation for ulykker forårsaget af køretøjer med udenlandske nummerplader for at sikre, at disse opgaver er behørigt opfyldt. Han sagde, at de arbejder på at få en mere institutionel struktur i overensstemmelse med alderens krav. Duman udtalte også, at de arbejder på at øge præsidiets synlighed og bevidstheden om Green Card -systemet.

“En vigtig spiller i Tyrkiets grønne kortsystem”

Formand for Bureaus Council Sandra Schwarz, der deltog i mødet som taler, erklærede, at Green Card -systemet tjener et vigtigt formål ved at beskytte ofrene under internationale rejser, og sagde, at i denne sammenhæng er vigtige vanskeligheder såsom datadeling og sanktioner stødt på. Schwarz udtalte også, at Tyrkiet er en vigtig og stor spiller i Green Card -systemet og spiller en afgørende rolle i systemets kontinuitet.

I sin tale udtalte generalsekretær for Bureaus Council Greet Flore, at digitaliseringen af ​​Green Card -certifikatet og implementeringen af ​​forsikringskontrollerne ved grænserne gennem databaser er et af Bureaus Council's vigtigste projekter.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar