Karaismailoğlu fejrede PTT's 181 -års jubilæum på Sirkeci Grand Post Office

karaismailoglu fejrede postkontorets alder i det historiske store cirkuspostkontor
karaismailoglu fejrede postkontorets alder i det historiske store cirkuspostkontor
Tilmeld  


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde, at restaureringen af ​​tugraerne i Sirkeci Great Post Office er et udtryk for bestræbelserne på at holde den materielle og åndelige arv i live. Karaismailoğlu fejrede 181-årsdagen for PTT og udtalte, at de gør en indsats for at være blandt de 5 bedste lande i Europa ved at bruge innovative teknologier inden for posttjenester.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i 181-års jubilæumsfejringen af ​​PTT og placeringen af ​​Tugras og våbenskjolde på ydersiden af ​​Sirkeci Great Post Office Building.

Understreget, at PTT, der har til formål at levere kvalitet og økonomiske tjenester inden for post, fragt og bank med bevidstheden om social ansvarlighed, imponerer med de seneste innovationer, sagde Karaismailoğlu, "PTT er en veletableret og værdifuld organisation, der tager sin styrke fra historien og tager faste skridt fremad ved at forny sig selv. Det forbedrer sin serviceforståelse dag for dag ved at opfylde sit ansvar i de trin, vi tager i overensstemmelse med vores mål om et stort og stærkt Tyrkiet. Især under den pandemi, der har påvirket vores land og hele verden i de sidste to år, har vores PTT med alle dets medlemmer stået ved vores nation, når vores land har brug for det, og har ikke tilbageholdt sin støtte fra nogen af ​​vores borgere, ung eller gammel," sagde han.

VI HOLDER VORES HISTORIE MED VEDLIGEHOLDELSE, Reparation og restaurering

osmanniske sultan II. Karaismailoğlu bemærkede, at tugraerne tilhørende Abdulhamid Han og V. Mehmet Reşat blev omplaceret på Sirkeci Great Post Office og fortsatte som følger:

”Som en nation, der etablerede civilisation på tre kontinenter, ved vi udmærket, at et af civilisationens kriterier er at’ rekonstruere ’dit sted. Lige så vigtigt som at beskytte og genoplive historiske aktiver er det lige så vigtigt for vores unge at have signaturerne fra dem, der byggede dem på deres værker, og at anerkende de mennesker, der tilføjer disse værdier til vores kultur. Som ministeriet for transport og infrastruktur; Mens vi udstyrer vores land med opdelte veje og motorveje, dækker det med højhastighedstog- og metronetværk, krydser ufremkommelige bjerge med tunneller, dybe dale med viadukter, gør flyselskabet til 'folkets vej', konkurrerer med verden i maritime og skibsproduktion ved at bruge de mest avancerede teknologier inden for internettet og kommunikation. Mens vi bygger, ved vi udmærket at beskytte de værker, der er lavet før os, og at huske arbejdsrettighederne og underskrifterne fra vores forfædre, der har lavet dem. Det historiske Great Sirkeci-postkontor, Silivri Mimar Sinan-broen og Tokat Hıdırlık-broen er vores 'gerninger' i disse lande. Som Mester Cemil Meriç udtalte; 'Historien er den eneste arkitekt bag national enhed og national bevidsthed'. Vi beskytter vores historie med vores vedligeholdelse, reparationer og restaureringer. ”

Transportministeren, Karaismailoğlu, sagde: "Gendannelsen af ​​monogrammerne i Sirkeci Great Post Office er et udtryk for vores bestræbelser på at bevare vores materielle og åndelige arv i overensstemmelse med dens oprindelige form." Vi har altid været klar over vigtigheden af en stærk infrastruktur for at øge udenlandske investeringer, der kommer til vores land. ”

VI STØTTER LOKALE OG NATIONALE TRIN

Karaismailoğlu understregede, at de understøtter nationale og nationale skridt med stigende betydning og følsomhed i de investeringer, der er foretaget i overensstemmelse med transport- og logistikmasterplanen, og sagde, at de øger brugen af ​​nationale og nationale kapaciteter og produkter inden for kommunikation, som i enhver transportform.

VI LEVEREDE NÆSTEN 3 TUSINDE FORSENDELSER TIL DERES EJER MED E-SCOOTER PÅ 450 MÅNEDER

Karaismailoğlu gav udtryk for, at de under præsident Erdoğans ledelse prioriterer brugertilfredshed inden for kommunikation og posttjenester sammen med alle transportformer, og foretog følgende vurderinger:

”På den ene side gør vi som ministerium en indsats for at etablere og udvide den juridiske infrastruktur for mikromobilitetskøretøjer, hvilket er en ny praksis inden for bytransport. På den anden side bruger vi også vores elektriske køretøjer, som er en mere praktisk anvendelse, der reducerer kulstofemissioner, i PTT -service. I juni i år begyndte vi at bruge 100 e-scootere i vores distributionscentre i Istanbul. Med disse køretøjer leverede vi næsten 450 tusinde forsendelser til deres ejere på tre måneder. Med PTT-korttjenesten vil rigtige postcheckkontoindehavere i PTT være i stand til at bruge deres saldi i stedet for kontanter til kontanthævninger fra bankautomater og til indenlandske og internationale indkøb. På denne måde er der 6,7 millioner PttKart -kunder. ”

VI ER SAMARBEJDE MED ALLE VORES KOMMUNER TIL TYRKIET CARD PROJECT

Understreget, at de har udviklet et nationalt e-betalingskortsystem, der kan bruges i alle transportkøretøjer i hele landet med Turkey Card Project, sagde Karaismailoğlu: "Vi har gennemført Türkiyekart-systemsoftwareundersøgelser, PTT ATM og arbejdspladsintegrationer og infrastrukturinstallationer . Vi samarbejder med alle vores kommuner om at tage systemet i brug. Med TürkiyeKart vil det blive sikret, at transportsystemet i hele vores land vil fungere i fuld integration. ”

VI ELSKER DENNE BY, DETTE LAND OG DETTE FOLK

Ud over sådanne innovative værker af PTT; Karaismailoğlu udtalte, at de har til formål at udvikle de tjenester, der tilbydes i postsektoren, der skal udføres i et digitalt miljø, og bemærkede, at de har til formål at etablere retsgrundlaget for digital signatur i post og fragt, at øge servicekvaliteten og kundetilfredsheden, og at etablere det nationale elektroniske postsystem, som vil blive udviklet med nationale og nationale ressourcer. Samtidig gør de ved at bruge innovative teknologier inden for posttjenester en indsats for at være blandt de 5 bedste lande i Europa med hensyn til servicekvalitet og forbrugertilfredshed, sagde transportminister Karaismailoğlu: "Udover dem, der misunder alle disse bestræbelser og service flytter, Der vil helt sikkert være dem, der er imod. Vi er dog forelsket i denne by, dette land og disse mennesker. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar