Vinterforberedelsesøvelse fra JAK Teams

kort forberedelsesøvelse fra jack teams
kort forberedelsesøvelse fra jack teams
Tilmeld  


Det moderne anlæg i Yalnızçam Ski Center, som blev bygget i 2017 med støtte fra Den Europæiske Union i Ardahan, gør også klar til at være vært for lokale og udenlandske skiglade også i denne vintersæson.

I skisportsstedet, der appellerer til Kaukasus såvel som det nordøstlige Anatolien og det østlige Sortehavsområde, forberedes der på, at turisterne får en problemfri ferie i den nye vintersæson. I denne sammenhæng reddede det 7-personers JAK-hold, der udførte øvelser i skicenteret, skiløberen, der sad fast på stoleliftlinjen i henhold til scenariet.

Holdene gennemførte også forebyggende retshåndhævende patruljer ved evakuering af syge og tilskadekomne i ugunstige vejr- og terrænforhold og i bjergrige og skovområder, hvor der dyrkes ekstremsport.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar