Speciallejer til fødevareindustriens behov

lejer skræddersyet til fødevareindustriens behov
lejer skræddersyet til fødevareindustriens behov
Tilmeld  


Silkar Endaş tilbyder tjenester til fødevareindustriens behov med sit eget mærke Seguros 6000 -serie faste bolde. Silkar Endaş reagerer på branchens behov med sit "Fixed Ball 6000" serie rustfrie produkt produceret under Seguro -mærket for yderligere at udvide sit produktsortiment inden for fødevareindustrien.

Evaluering af behovene i fødevaresektoren, Silkar Endaş salgsdirektør Agah Tokat; ”Fødevareindustrien er et vigtigt område med ekstra forventninger. De er særligt følsomme over for hygiejne. Af disse grunde foretrækkes lejer af rustfrit stål frem for lejer fremstillet med standardstål i fødevareindustrien. Vi er kun i fødevareindustrien.

Vi leverer ikke løsninger med Seguro -mærket. Vi tilbyder også tjenester med vores mærker som Schaeffler og NSK. Seguro 6000 -serien lejer er fremstillet i rustfrit stål og i overensstemmelse med ISO -standarder. På denne måde kan den let udskiftes med de lejer, der er tilgængelige på markedet. ”

DER ER PRODUKTER TIL AUTOMOTIV OG INDUSTRI

Seguro, et mærke tilhørende Silkar Endaş -gruppen; Det udfører produktion gennem to forskellige afdelinger, bilindustrien og industrien.

De produkter, der tilbydes i sektionen med reservedele til biler; bremseklodser, lejer, karrosseri, spændestænger - strammeremskiver, diverse produkter.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar