Ny vejrtrækning fra Mercedes-Benz til brugte lette erhvervskøretøjsmarkeder

mercedes benz er et nyt åndedrag til markedet for brugte lette erhvervskøretøjer
mercedes benz er et nyt åndedrag til markedet for brugte lette erhvervskøretøjer

Mercedes-Benz tilbyder "First Class, Second Hand" service til sine kunder på markedet for brugte lette erhvervskøretøjer og tilbyder nu sine brugte biler i to forskellige kategorier med det "Certified Pre-Owned" -program, det har implementeret . Med det nye program implementeret tilbydes flere køretøjer under forsikring fra Mercedes-Benz til kunderne.

Den nye kategori byder på unikke fordele

Mercedes-Benz fortsætter med at tilbyde specielle løsninger til brugte lette erhvervskøretøjer med programmet "Certified Second-Hand Light Commercial Vehicles". Køretøjer med en garanti på op til 24 måneder inden for dette programs omfang kan også drage fordel af MobiloVan vejhjælp i op til 12 måneder. Køretøjerne i programmet "Certified Second Hand Light Commercial Vehicles", der tilbydes til salg med en udskiftning af køretøjer i op til 10 dage (10 dage / 500 km), venter på deres nye kunder uden behov for vedligeholdelse i 6 måneder takket være den udførte vedligeholdelse.

Omfattende tjenester tilbydes

Brugte køretøjer i programmet "First Class, Second-Hand Vehicle" har mange fælles fordele med køretøjerne i programmet "Certified Used Light Commercial Vehicles". Køretøjer i begge kategorier har attraktive og fleksible finansieringsmuligheder samt sub-swap-facilitet. Ud over disse fælles træk udbydes alle disse køretøjer til salg med inspektioner udført mindst 3 måneder før salgsdatoen. Desuden kan forbrugerne også tage et testkørsel, hvis de ønsker det.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar