Mercedes-Benz, Stellantis og TotalEnergies 'batteriselskab slutter sig til Automotive Cells Company

mercedes benz stellantis og totalenergiesin batteriselskab partner med bilcellefirma
mercedes benz stellantis og totalenergiesin batteriselskab partner med bilcellefirma

Mercedes-Benz, Stellantis og TotalEnergies har aftalt, at Mercedes-Benz bliver den nye partner for Automotive Cells Company (ACC). Som et resultat af partnerskabet, der vil blive officielt efter lovgivningsmæssige godkendelser, er ACC forpligtet til at øge sin industrielle kapacitet til mindst 2030 GWh inden 120.

ACC blev oprettet i 2020 som et resultat af et initiativ mellem Stellantis og TotalEnergies og TotalEnergies datterselskab Saft, støttet af franske, tyske og europæiske myndigheder, med det formål at skabe en førende virksomhed inden for produktion af batterier til elbiler i Europa. Deltagelsen af ​​et stort navn som Mercedes-Benz i partnerskabet viser klart de fremskridt, ACC har gjort i branchen og projektets værdi, og styrker partnerskabet yderligere.

ACC sigter mod at opnå det højeste kvalitetsniveau og minimere sit CO7 -fodaftryk samt udvikle og fremstille battericeller og moduler til elbiler med fokus på sikkerhed, ydeevne og konkurrence. Den nuværende ACC -kapacitetsplan vil mobilisere en investering på mere end XNUMX milliarder euro, som vil blive støttet af tilskud og finansieret af egenkapital og gæld. Etableringen af ​​en førende virksomhed inden for batteriproduktion i Europa vil hjælpe Europa med at overvinde udfordringerne ved energiomstillingen i mobilitet og sikre forsyningen af ​​en nøglekomponent til elbilsektoren.

Ola Källenius, administrerende direktør for Daimler AG og Mercedes-Benz AG, sagde i en erklæring: ”Mercedes-Benz implementerer en meget ambitiøs transformationsplan, og denne investering repræsenterer en strategisk milepæl mod at blive COXNUMX-neutral. "Sammen med ACC vil vi udvikle og effektivt fremstille battericeller og moduler designet til Mercedes-Benz specifikke krav i Europa." Källenius fortsatte: ”Dette nye partnerskab giver os mulighed for at sikre battericelleforsyningen, drage fordel af stordriftsfordele og tilbyde vores kunder overlegen batteriteknologi. Vi kan også hjælpe Europa med at forblive i centrum af bilindustrien, selv i elbiler. Sammen med sin nye partner Mercedes-Benz har ACC til formål at mere end fordoble kapaciteten på sine europæiske faciliteter for at understøtte Europas sektorielle konkurrenceevne i design og fremstilling af battericeller. ”

Stellantis CEO Carlos Tavares sagde: “Vi er glade for at byde Mercedes-Benz velkommen som en strategisk partner, der deler vores passion for at fremskynde ledelsen af ​​ACC. Stellantis strategi for overgang til elektriske køretøjer er i fuld gang, og dagens meddelelse repræsenterer vores næste skridt mod at blive bilindustriens pioner, med 14 mærker, der er forpligtet til at levere de bedste elektriske løsninger i sin klasse, der opfylder kundernes krav. Dette konsortium trækker på vores fælles tekniske ekspertise og fremstillingssynergi og sikrer, at Stellantis fortsat leder verden i de mest effektive, omkostningseffektive og bæredygtige mobilitetsløsninger. ”

Patrick Pouyanné, formand og administrerende direktør for TotalEnergies, sagde: ”Vi er glade for at byde Mercedes-Benz velkommen som den nye partner for ACC. Dette viser troværdigheden af ​​det initiativ, vi startede med Stellantis for et år siden, og understøtter fuldt ud vores ambition om at etablere en førende virksomhed inden for fremstilling af battericeller i Europa. Sammen samler vi alle vores færdigheder for at bidrage til udviklingen af ​​bæredygtig mobilitet. Dette nye trin er endnu en indikation på TotalEnergies 'transformation til et omfattende energiselskab og vores vilje til at øge vores effektivitet inden for elektrisk mobilitet. "TotalEnergies vil udnytte den anerkendte ekspertise fra dets datterselskab Saft inden for batteriområdet og branchens knowhow fra vores partnere til at imødekomme den hurtige vækst i elbiler i Europa."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar