Mercedes-Benz Türk Fortsatte buschaufføruddannelser med grønkålsrejsechauffører

mercedes benz turk fortsatte deres buschaufføruddannelse med slotsrejsechauffører
mercedes benz turk fortsatte deres buschaufføruddannelse med slotsrejsechauffører
Tilmeld  


Mercedes Benz Turk; Endelig har Kale Seyahat -chauffører nydt godt af "Buschaufføruddannelserne", der er arrangeret for offentlige, flåde- og individuelle buskunder. Deltagerne modtog "Economic Vehicle Usage Training" og "Vehicle Introduction Training" i træningerne i Mercedes-Benz Türk Training Center for 19 chauffører i Kale Seyahat mellem den 21. og 18. oktober.

Buschaufføruddannelsesprogrammet, der har været organiseret i mere end 15 år, har været taget i betragtning af pandemiske forhold siden 2020. Mens der maksimalt var 6 deltagere i hver gruppe i den træning, der blev organiseret for Kale Seyahat -chauffører, varede træningen i alt 3 dage. Takket være denne begivenhed opnåede Kale Seyahat -chauffører også detaljerede oplysninger om de nye Tourismos, der blev tilføjet til virksomhedens flåde i 2021.

I de sidste 5 år har mere end 2.500 chauffører fra rutebilsektoren alene haft gavn af disse træninger, der sigter mod at fremme en sikker, økonomisk, behagelig og fremadrettet nyt køretøjs kørestil overalt i landet til offentlig gavn.

Træning i 2 forskellige sammenhænge

Buschaufførtræning er organiseret i 2 forskellige omfang som "Økonomisk køretøjsbrugstræning" og "Køretøjsfremmende træning". Buschauffører og virksomheder kan drage fordel af den teoretiske og praktiske træning, der er organiseret mobil på “Mercedes-Benz Türk Training Center”, der ligger i Mercedes-Benz Türk Marketing Center Campus i Hadımköy, Istanbul, eller eventuelt på firmaets faciliteter.

Inden for rammerne af køretøjskampagnetræning gennemføres teknisk præsentation af køretøjer, og det sigter mod at anvende Mercedes-Benz nye busteknologier effektivt. På denne måde sigter det mod at øge køre- og passagertransportydelsen, øge komforten for chauffører og passagerer og sikre førerens tilstand og dermed kørselssikkerheden takket være den korrekte funktion af komfortsystemerne. Denne udvikling efter uddannelsen vender tilbage til virksomhederne som kundetilfredshed.

Med de økonomiske køreuddannelser bruges Mercedes-Benz nye buskøreassistentsystemer, Euro 6-motor og Powershift transmissionsteknologi effektivt samt øger kundernes rentabilitet og produktivitet takket være den nye kørselsfilosofi; Det er også rettet mod at reducere udgifter til brændstof, vedligeholdelse og forbrugsvarer. Alle disse forlænger ikke kun køretøjets levetid, men sparer også tid og penge.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar