Metro Istanbul rekrutterer KPSS ubetinget kvalitetskontrolpersonale

metro istanbul vil rekruttere embedsmænd med TL -løn
metro istanbul vil rekruttere embedsmænd med TL -løn

Metro AS. Institutionen vil rekruttere 1 kvalitetskontrolmedarbejder. Personer, der vil ansøge om storbykommunen i Istanbul blandt de sidste minuts meddelelser om rekruttering af embedsmænd, der er officielt offentliggjort, skal være kandidater fra MYO-maskiner.

Hvad er applikationsinformation?

Fristen for rekruttering af assisterende kvalitetskontrolpersonale blev rapporteret som 8.10.2021.

Nedenfor søges IMM -websted handling er påkrævet på det.

Jobansøgningsdatoer 27.09.2021 - 08.10.2021

Krav til anvendelse

Dem, der vil ansøge om rekruttering af tjenestemænd i Istanbul kommune, skal have arbejdet i kvalitetskontrolenhederne i bearbejdnings- eller billeverandørindustrien i mindst 2 år og må ikke fratages offentlige rettigheder.

Ved aktuelle stillingsopslag skal alle kandidater have taget eksamen fra erhvervsskoler eller erhvervsgymnasier, f.eks. Maskinmaling og konstruktion, metallurgi, ikke-destruktiv testning og maskinteknik, og må ikke have et militærtjenesteforhold.

Dem, der vil ansøge om køb i sidste øjeblik, skal have viden og færdigheder til at læse tekniske tegninger, ikke have nogen sundhedsmæssige problemer, der forhindrer dem i at udføre deres opgaver, og bruge Autocad-programmet godt.

Dem, der ønsker at arbejde for offentlig beskæftigelse, skal bruge det udstyr, der bruges til kvalitetskontrolaktiviteter, godt, må ikke have begået forbrydelser mod statens sikkerhed og helst have evnen til at bruge SAP.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar