MG ZS EV kåret som bedst brugt elektrisk kompakt SUV

mg zs home kåret som bedst anvendte elektriske kompakte SUV
mg zs home kåret som bedst anvendte elektriske kompakte SUV
Tilmeld  


MG ZS EV, den elektriske model af den legendariske britiske bilproducent MG, repræsenteret i vores land af Doğan Trend Automotive under paraplyen af ​​Doğan Holding, dekorerede sin succes på markedet med en særlig pris. Modellen findes i Europas førende bilmagasin, den britiske “What Car?” Den blev kåret til “Bedste brugte elektriske kompakte SUV” ved Electric Car Awards 2021 arrangeret af virksomheden. Den 2019 % elektriske ZS EV i B-SUV-segmentet, som først blev udbudt til salg i Europa i 100, var uovertruffen med hensyn til pris-ydelse, og modtog ros og nåede prisen. I tildelingsprocessen, som udføres ved at analysere alle el- og hybridmodeller, der i øjeblikket anvendes i deres respektive kategorier, blev MG ZS EV beskrevet som "den bedst brugte elbil i sit segment". Prisen inkluderer også "Hvilken bil?" Det er også vigtigt, at bladet for første gang uddeler en pris inden for brugte elbiler, og at prisen går til MG ZS EV.

Den 100 % elektriske model af det britiske mærke MG MG ZS EV, Europas førende bilmagasin britiske "What Car?" Den blev kåret til "Best Used Electric Compact SUV" ved 2021 Electric Car Awards arrangeret af virksomheden. Den 2019 % elektriske B SUV-model, som MG satte til salg i Europa i 100, opnåede stor succes, især på grund af dens "uovertrufne pris-ydelse". Efter at have analyseret el- og hybridmodellerne i deres egne segmenter, blev MG ZS EV, der vandt prisen, beskrevet som den bedst brugte elbil, der kan købes i kompakt SUV-segmentet.

Tildelingsprocessen blev på den anden side gennemført ved en detaljeret undersøgelse af hver 100 % elektrisk (BEV) og plug-in hybridbilmodel på markedet for at give forbrugerne den mest præcise rådgivning om elbiler. I denne periode blev alle kandidaterne grupperet i forskellige kategorier, og scoringen blev realiseret på en måde, så der kun kom én vinder ud af hver kategori. Undervejs i forløbet blev elbiler anvendt af ekspertudvalget også undersøgt. På den måde blev det sikret, at brugerne var i stand til at forstå, hvilken af ​​elbilerne, de overvejede, var den bedste i den prisklasse, der passede til deres budget.

Elbilmarkedet er nu evalueret med priser!

Genopladelige elbiler er det hurtigst voksende bilsegment over hele verden. magasinets priser, og skabte kategorien "brugt elbil". At give den første pris i denne kategori til MG ZS EV er af særlig betydning for britiske MG. Igen i år vandt MG ZS EV-modellen kategorien "Elektrisk" i valget til "Årets Familiebil 2021" af den flamske bilforening (VAB) i Belgien. kazanDet var et øjeblik. Ved at evaluere disse præstationer fra MG ZS EV sagde MG Motor Europes CEO Matt Lei: "Som ny producent og et nyt mærke begav vi os ud på en rejse i Europa. Det er meget rart at se, at vores produkter allerede er blevet modtaget med stor entusiasme i Europa”.

Smart valg: MG

MG's elektriske modeller, der tiltrækker opmærksomhed med deres stilfulde designs og er udstyret med avanceret teknologi, er blandt de mest pålidelige biler i deres klasse med høje kvalitetsstandarder. Modeller tilbydes også til forbrugerne til overkommelige priser. Alle disse funktioner danner grundlaget for MG's "smart choice"-funktion. Mærket, der udvikler strategier med det formål at gøre elbiler tilgængelige; "Hvilken bil?" Med prisen, den modtog fra magasinet, har den ført sin succesrige strategi til brugtmarkedet. MG's "intelligente" koncept er ikke kun for bilmodeller; det omfatter også kundeoplevelser. Derfor ejer MG-kunden sin bil med en oplevelse omgivet af forhold, der altid får ham til at føle sig tryg. 5-stjernet MG ZS EV fra Euro NCAP; I Tyrkiet tilbyder MG ValueGuard en unik købsproces med sin standard 7-års-150,000 km køretøjs- og batterigaranti, stærke salgs- og servicenetværk, foruden tilbagekøbsgarantien.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar