Ny Ankara -skrifttype møder med gade- og gadeskilte

ny ankara-skrifttype møder gade- og gadeskilte
ny ankara-skrifttype møder gade- og gadeskilte
Tilmeld  


For at beskytte de historiske værdier begyndte Metropolitan Kommune at anvende den nye Ankara Font, valgt af hovedstadens folk, på gade- og gadeskilte og bygningsnumre. Mens de nye skilte og bygningsnumre, der er valgt af befolkningen i Başkent, er skrevet med en ny skrifttype, genbruger holdene i nummereringsafdelingen ved Institut for Videnskab med en økonomi-orienteret tilgang de tegn, der har afsluttet deres økonomiske liv.

Metropolitan Kommune tog skridt til at beskytte hovedstadens unikke værdier og fjerne forureningen, der skabes af reklametegn og totems.

Der blev foretaget en undersøgelse for tre projekter, der blev valgt som et resultat af "National Design Competition for Street and Streetskilte, bygningsdørnumre, arkitektoniske promoveringsskilte og original skrifttype" arrangeret af politiet og Ankara byråd.

Den nye Ankara-skrifttype, som blev valgt af Başkent-folket som et resultat af afstemningen om Başkent Mobil, med en rød vægtet hvid skrift og sort stribedesign, begyndte at blive anvendt på gade- og gadeskilte og bygningsnumre.

Genanvendelsesomkostninger halvdelen af ​​omkostningerne

I tråd med konceptet om at spare reducerer holdene i Department of Science and Technology Numbering Department omkostningerne med det halve ved at genbruge de gamle plader og bygge numre, der har afsluttet deres økonomiske liv for det nye Ankara Font -design.

Mens enhedsomkostningerne for de skilte, der har afsluttet deres økonomiske levetid, er 80 TL, udskriver holdene i nummereringskontoret, der kostede de nye skilte 40-50 TL takket være de genbrugte skilte på værkstedet, i gennemsnit 500 skilte om dagen.

NY ANKARA FONT GENNEMFØRELSE STARTET PÅ ULUS-ATAKULE ROUTE I FØRSTE STAGE

Mens samlingsprocessen for de 172 mest trafikerede gade- og gadeskilte og bygningsnummerplader i Ankara, som blev bestemt mellem Ulus og Atakule i første fase, blev sat i gang, har den til formål at placere pladerne forberedt med UV -udskrivningsmaskinen i egen workshop for Institut for Videnskabelige Anliggender inden for 2 måneder.

Inskriptioner af Anıtkabir og Atatürks adresse til de unge, Istanbul State Academy of Fine Arts Fakultetsmedlem Prof. Dr. Efter at have set Ankara Font, inspireret af skrifttypen brugt af Emin Barın og Painter-Hattat Etem Çalışkan, for første gang på de nye skilte og bygningsnumre, udtrykte beboerne i Başkent deres påskønnelse med disse ord:

-Kærlighed Kesener: ”Jeg kan lide det meget, det er karakteristisk. Det er meget let at opdage. Det er meget bemærkelsesværdigt, at det er rødt og hvidt, tak. ”

-Mustafa Yildirim: ”Når du ser på det, bliver nummeret, gaden og kvarteret tydeligt. Vores præsident har allerede ydet meget service her. Ulus er hjertet af Ankara. Vi takker for alt. "

-Gurkansk Uçar: ”Det er virkelig smukt. Jeg kan ikke tro. Vi vil gerne takke borgmesteren i Ankara Metropolitan Kommune. ”

- Gizem Chenni: "Jeg kan virkelig godt lide. Jeg havde allerede deltaget i afstemningen og valgte disse tegn. Mange tak for denne service. ”

-Khaki jern: ”Jeg kan virkelig godt lide farverne. Fordi jeg troede, at vores folk havde mange problemer med adresse og nummer. Så det var meget rart. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar