Rolls-Royce, Boeing og World Energy slutter sig til styrker til flyvning

rolls royce boeing og verdens energi går sammen om flyvning
rolls royce boeing og verdens energi går sammen om flyvning
Tilmeld  


I samarbejde med Rolls-Royce, Boeing og World Energy gennemførte den med succes testflyvningen af ​​100 Flying Testbed-flyet, som har en Trent 1000-motor drevet af 747 procent Sustainable Aviation Fuel (SAF).

Flyet, som gennemførte testene med succes, var i stand til at møde himlen, mens det lettede fra Tucson lufthavn i Arizona, ved kun at bruge 1000 procent SAF-brændstof i sin Trent 100-motor og standard jetbrændstof i de resterende tre RB211-motorer. Derudover vendte flyet med succes tilbage til lufthavnen, hvorfra det lettede efter 3 timer og 54 minutter, og passerede New Mexico og Texas. Data efter flyvning bekræftede, at der ikke var nogen tekniske problemer under flyvningen, mens de også afslørede yderligere resultater, der bekræfter brændstoffets egnethed til kommerciel brug.

Med denne testvalidering fortsætter Rolls-Royce med at lede vedtagelsen af ​​100 procent SAF, der konsoliderer både jord- og lufttest af Trent XWB- og Pearl-motorerne. På den anden side bekræfter virksomheden, at alle Trent-motorer vil være 2023 procent SAF-kompatible i 100. Rolls-Royce opfordrer også luftfartsindustrien og regeringerne til at samarbejde for at gå ud over de mål, der er fastsat af FN's Race to Zero for at opnå netto nul inden for langdistanceflyvning.

Fly, der i øjeblikket opererer i dag, har de nødvendige godkendelser til at operere med SAF-brændstof blandet op til 50 procent med konventionelt jetbrændstof. Rolls-Royce fortsætter med at støtte arbejdet med ublandet SAF-godkendelse for at presse denne rate endnu højere. Disse undersøgelser er derimod på et vigtigt punkt for at understøtte bæredygtighed, især ved langdistanceflyvninger, hvilket vil kræve gasturbines effekttæthed i de kommende år.

Rolls-Royce, som har til formål at popularisere brugen af ​​SAF i hele industrien, samarbejder tæt med Boeing og yder teknisk support og tilsyn med modifikationerne af flyet under test, samt sikrer, at flysystemerne fungerer som planlagt med 100 procent SAF . Virksomheden går også sammen med World Energy, verdens første og USA's eneste kommercielle SAF-fremstillingsvirksomhed, om at levere brændstof med lavt kulstofindhold til flyvning.

En del af en bredere klimahandlingsplan for luftfart...

Det oprindelige behov for at øge SAF-produktionen markant blev for nylig erkendt af den amerikanske administration med lanceringen af ​​Sustainable Aviation Fuel Incentive Program for at producere tre milliarder gallons brændstof om året inden 2030. Dette er en del af en bredere klimahandlingsplan for luftfarten, som forventes offentliggjort i de kommende måneder. Europa-Kommissionen sigter på den anden side mod at kræve, at SAF-brændstof inkluderes i brændstofferne, der leveres til EU-lufthavne, samtidig med at der udarbejdes et ReFuelEU Aviation-forslag i denne retning. Den sats, der er bestemt af dette forslag, forventes at nå 2050 procent i 63.

I en erklæring om emnet sagde Rolls-Royce Civil Aviation Product Development and Technology Director Simon Burr: "Hos Rolls-Royce er vi nødt til at tage skridt til at dekarbonisere vores industri. Med denne flyvning sigter vi mod at sikre, at 100% SAF bliver brugt i vores branche uden problemer. Derudover fortsætter vi med at indgå i forskellige samarbejder for at sikre, at alle flyteknologiske løsninger er klar til denne type forandring."

I en kommentar til samarbejdet sagde Sheila Remes, Boeing Environmental Sustainability Vice President,: “Vi er meget stolte over at være et partnerskab med Rolls-Royce og World Energy i denne flyvning, der drives med 100 procent rent brændstof. Denne succes viser, at SAF kan erstatte traditionelt jetbrændstof på lang sigt og er en levedygtig løsning for vedvarende energi til dekarbonisering af luftfart i de næste 20-30 år. ”

World Energy's administrerende direktør, Gene Gebolys, understregede betydningen af ​​samarbejdet for luftfart og kommenterede emnet: ”Som den første SAF -producent i verden og den eneste SAF -producent i USA, sætter vi pris på det pionerarbejde, der udføres af vores partnere . Rolls-Royces indsats for at demonstrere gennemførligheden af ​​at drive sine egne jetmotorer med 100 procent vedvarende SAF, vi producerer, lægger et solidt grundlag for overgangen til flyvninger uden fossilt brændstof. Dette arbejde er af afgørende betydning. Vi takker Rolls-Royce for at arbejde sammen med os i denne periode." han delte.

Rolls-Royce Flying Testbed bruges til at køre forskellige motorrelaterede test, der øger effektiviteten og holdbarheden, samtidig med at de understøtter Rolls-Royces dekarboniseringsstrategi.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar