Rolls-Royce og Sea Machines Robotics underskriver nyt samarbejde

Samarbejde fra rolls royce og havmaskiner
Samarbejde fra rolls royce og havmaskiner

Rolls-Royce og Sea Machines Robotics har underskrevet et nyt samarbejde. I henhold til aftalen vil Rolls-Royce Power Systems og Sea Machines, en førende udvikler af fjernskibskommando- og autonome kontrolsystemer, gå sammen om at udvikle og sælge fuldt og semi-autonome skibskontrolsystemer og til at udvikle Rolls-Royces mtu NautIQ marine automation portefølje. Kombinationen af ​​Rolls-Royces fremdrifts- og automatiseringsløsninger med Sea Machines 'skibskontrolprodukter vil tilbyde skibskunder betydelige fordele med hensyn til skibsdrift, sikkerhed, effektivitet og miljøpåvirkning.

Michael Johnson, grundlægger og administrerende direktør for Sea Machines, sagde: ”Vores autonome skibskontrolprodukter og avancerede sensingsystemer fører vejen til at erstatte traditionel og manuel skibskontrol med menneskelig intelligent teknologi. Autonome systemer udfører rutinemæssige operationer; det reducerer stress for teams og øger dermed operationel forudsigelighed og sikkerhed. Teknologi bidrager til bæredygtig drift og gør industrien mere produktiv og økonomisk. Hos Sea Machines samarbejder vi med de bedste virksomheder inden for området, og Rolls-Royce skiller sig altid ud for os for sin pålidelighed. Vi ser frem til at betjene vores kunder sammen og gå videre med teknologien for at give dem løsninger. ”

Denise Kurtulus, Rolls-Royce Power Systems 'globale vicepræsident for marine, sagde: “Inden for rammerne af vores Power Systems 2030-strategi tager vi faste skridt mod vores mål om at gå ud over at være en fremdrivningssystemleverandør og blive en integreret bæredygtig løsning udbyder. I den maritime industri ønsker vi at give vores kunder løsninger af højeste kvalitet, der forventes af os, fra kontrolsystemet til propellen. Vi er glade for at samarbejde med Sea Machines, et andet stærkt mærke, der vil hjælpe os med at opnå dette. ” sagde.

Avancerede komplette løsninger, der tilbyder intelligent skibskontrol

Det strategiske samarbejde vil primært fokusere på fjernstyret og autonom skibskontrol og situationsfornemmelsesprodukter til lystbåde, kommercielle og marinefartøjer. I henhold til aftalen overtager Rolls-Royce Power Systems salgs- og servicerettighederne for nuværende og fremtidige Sea Machines-produkter. De to virksomheder vil også samarbejde om at udvikle nye muligheder for at give kunderne avancerede komplette løsninger, der indsamler og analyserer alle skibsdata og tilbyder intelligent skibskontrol baseret på disse oplysninger.

Claudius Müller, chef for Marine Business Development hos Rolls-Royce Power Systems, kommenterede samarbejdet: ”Vores mål er at give vores kunder brancheførende, yderst innovative og integrerede løsninger fra fremdrift, skibsautomatisering og kontrolsystemer til semi- og fuldt autonome kontrolsystemer og det nyeste udstyr. For at supplere vores digitale løsninger såsom vores sundhedsstyringssystem mtu NautIQ Foresight. Efter købet af Servowatch og inddragelsen af ​​kontrolsystemer i vores nyligt lancerede mtu NautIQ -portefølje er aftalen med Sea Machines et komplementært trin. ” udtrykt i hans ord.

Moran David, Chief Commercial Officer, Sea Machines, sagde: “Dette partnerskab er en milepæl for shippingindustrien. Denne aftale viser Rolls-Royces tillid til Sea Machines i sin lange tradition for at være i spidsen for innovation. Ved at udvide Sea Machines 'kommercielt udbredte produktsortiment sigter begge virksomheder mod samarbejder, der rækker langt ud over udviklingen af ​​autonome skibskontroller. ” han gav sine kommentarer.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar