Samsun Bafra Busstation Forskelligt kryds åbnet

samsun bafra busstation krydset på forskellige niveauer åbnet
samsun bafra busstation krydset på forskellige niveauer åbnet
Tilmeld  


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu udtalte, at de har investeret mere end 10 milliarder liraer i transport og kommunikation i Samsun og sagde, at de har øget længden af ​​den delte vej fra 120 kilometer til 310 kilometer. Karaismailoğlu udtrykte, at de har til formål at færdiggøre motorvejen, der forbinder Havza og Vezirköprü -distrikterne før 2023, og sagde: "De arbejder, vi har udført for folket på vej til højre, vil føre Tyrkiet til fremtiden."

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu tog en række kontakter i Samsun. Karaismailoğlu, der første gang besøgte byggepladsen Havza-Vezirköprü inden for programmets rammer, foretog undersøgelser her. Karaismailoğlu afgav en erklæring og sagde: ”Tyrkiet; Det er et land med en lys fremtid i enhver forstand og arbejder hårdt på at vokse. Vi arbejder hårdt på at opfylde kravene i vores stigende økonomiske potentiale og for at øge vores påstand om alle transportformer, inden for mennesker og godstransport. Vi fortsætter vores investeringer uafbrudt, både inden for transport og kommunikation, både for vores lands bedre fremtid og for at blive en global logistikmagt. I vores regerings periode, fra Edirne til Hakkari, fra Kars til Muğla, samler vi hver by og hvert hjørne af vores land med investeringer og velstand. ”

“VORES TILGANG TIL POLITIK HAR TYRKIET AT VÆRE EN SUPERMAGT”

Karaismailoğlu udtalte, at de investerede mere end 2003 billion 2021 milliarder lira til transport- og kommunikationstjenester mellem 1 og 119.

Som Aşık Veysel sagde: ”For Tyrkiet tilføjer vi vores nat til vores dag og ignorerer dem, der står i vejen for os; Vi går dag og nat. Denne velsignede gåtur har stået på i nøjagtig 19 år. Vores forståelse af politik er service, vores forståelse af politik er at gøre, hvad folk vil, vores forståelse af politik er, at Tyrkiet er en supermagt. Vi øgede vejens længde, som var 6 tusinde 100 kilometer før AK -partiets regering, til 28 tusinde 340 kilometer. Vi bliver aldrig trætte af at tjene Tyrkiet, vi vil aldrig klage, og vi vil ikke være tilfredse med de succeser, vi har opnået. Vi vil på kort tid øge vores nuværende vejlængde til 29 kilometer. Vi har øget vores motorvejslængde, som kun er 500 kilometer, til 714 kilometer. Vi bliver ikke tilfredse, vi øger det til 3 tusinde 532 kilometer. ”

VI FORHØJEDE TUNNELENS LÆNGDE TIL 720 KILOMETER

Understreger, at de vil øge tunnellængden til 720 kilometer, sagde transportminister Karaismailoğlu, at de vil lægge motorvejene med fiberoptisk infrastruktur. Karaismailoğlu sagde: "Vi gjorde flyselskabet til folks vej og bragte indenrigsflyvninger fra 26 punkter til 56 destinationer" og bemærkede, at de har leveret internationale flyvninger til 50 lande og 60 destinationer til 127 lande og 329 destinationer. Understreger, at på trods af den pandemiske proces oplevet, mængden af ​​gods håndteret på havnene i perioden januar-august 2021 steg med 6 procent i forhold til samme periode året før, sagde Karaismailoğlu, at de afsluttede rehabilitering og signalbygning af Samsun-Sivas (Kalın) Line og satte linjen i drift den 4. maj 2020. mindede mig om.

VI ØGTE HIGHWAY -INVESTERINGER OVER 9 MILLIARDER TL I SAMSUN

Påpegede, at Samsun modtog de investeringer, det fortjener fra Tyrkiets transport-, kommunikations- og kommunikationsinvesteringer under AK -partiets regeringer, foretog transportminister Karaismailoğlu følgende vurderinger:

”Vi har investeret over 10 milliarder lira til Samsuns transport- og kommunikationsudgifter. Vi tog den delte vejlængde i Samsun fra 120 kilometer og øgede den til 310 kilometer. Vi forbandt Samsun med Ordu, Çorum, Amasya og Sinop ad delte veje. I vores regerings periode i hele Samsun -provinsen; Vi byggede 235 kilometer bituminøse varme asfalterede veje. Vi byggede 2 tunneler, hvoraf 2 er dobbeltrørstunneler, med en samlet længde på 235 22 meter. Derudover har vi gennemført 14 broer med en samlet længde på 193 tusinde 113 meter. Mens der kun blev brugt 1993 millioner lira til motorveje i vores provins mellem 2003 og 701, øgede vi dette beløb med 12 gange til over 9 milliarder lira under vores regeringer. De samlede projektomkostninger for vores 10 motorvejsinvesteringer i Samsun er over 9 milliarder lira. ”

Karaismailoğlu sagde, at transport- og infrastrukturinvesteringerne foretaget i hvert hjørne af Tyrkiet giver en anden spænding, sagde: "Vores veje, der endda revitaliserer produktionen, beskæftigelsen, handelen, uddannelsen, kulturen og kunsten på det sted, de går, er ligesom floder . Vi tager disse veje til det mest fjerntliggende hjørne af vores land, «sagde han.

VI PLANERER AT FULDFØRE VASKEN OG VEZİRKOPRU -VEJEN FØR 2023

Karaismailoğlu, der også gav oplysninger om motorvejen, der forbinder Havza- og Vezirköprü-distrikterne, sagde: ”På vores 14.8 kilometer lange bituminøse varmbelagte delte vej; Der vil være en 110 meter dobbeltbro, 2 kryds i klasse og 1 kryds på tværs. Vores Havza-Vezirköprü-vej ligger på statsvejen, der forbinder det vestlige Sortehavsområde med det centrale og østlige Anatolien. Samtidig ligger 'Şahinkaya Canyon', som er den næststørste vandkløft i Tyrkiet, også på denne vejrute. Med afslutningen af ​​vores projekt vil der blive leveret mere komfortable, hurtigere og sikrere rejser på denne linje. På denne måde vil turistinteressen i vores canyon stige, «sagde han.

Transportminister Karaismailoğlu forklarede, at ekspropriationsarbejdet fortsætter i sektionerne uden for den eksisterende rute, og erklærede, at de sigter mod at færdiggøre vejanlægget med en projektomkostning på 260 millioner TL inden 2023. Karaismailoğlu tilføjede, at de arbejder, de har udført for folket i vejen for ret, vil føre Tyrkiet til fremtiden.

Senere mødtes transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, der besøgte Samsun Metropolitan Kommune, med håndværkere og borgere.

VI HAR GENNEMFØRET STORE JOBS, DER NOGLE IKKE ENDAN kan forestille sig

Karaismailoğlu, der mødtes med partimedlemmerne i AK Party Samsun Provincial Formandskab, understregede, at de har opnået store ting, som nogle ikke engang kunne drømme om under ledelse af præsident Erdoğan i de sidste 19 år. Forklarende om, at de har realiseret revolutionære projekter, bemærkede Karaismailoğlu, at de vil arbejde utrætteligt som et team.

”Vi bringer verdens vigtigste teknologiske værker og ingeniørvidunderprojekter til vores land, som hele verden misunder. kazanKaraismailoğlu sagde:

“Istanbul Lufthavn er blevet verdens største transitcenter. 170 milliarder euro, et areal på 10 kvadratmeter med nul økonomisk værdi, til økonomien i dette land, uden at der kommer en krone ud af statens pengekasse. kazanDer er en forældet regering. En investering foretaget uden at bruge en krone under byggeriet har en lejeindtægt på 25 milliarder euro over 22 års drift. Vi taler om et Tyrkiet, der foretager de vigtigste, mest rentable og gennemførlige investeringer i verden. Giv ikke tillid til de falske tal fra den anden side, som de finder på for at nyde deres plads. Fordi alle disse projekter er værdien og værdien af ​​dette land nu. Disse projekter har driftsperioder. Efter deres embedsperiode udløber, vil de tjene dette land i århundreder. Igen er Northern Marmara Road et projekt på 8 milliarder dollars. Det er et af de største projekter i verden, og det bliver gjort på så kort tid, og det er gavnligt for landets økonomi. kazanDu bagtaler og øger landets værdi. Ligeledes Istanbul-Izmir Highway med Osman Gazi-broen på. Takket være denne vej er rejsetiden Istanbul-Izmir blevet reduceret til 3,5 timer, og vejen er blevet forkortet med 100 kilometer."

BAFRA OTOGAR DIFFERENT LEVEL INTERCHANGE ÅBNET

Efter sit besøg her deltog transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu i åbningen af ​​Bafra Bus Station Different Level Junction. Påpegede, at de fortsat planlægger nye investeringer til udvikling af byen, mens de fortsætter deres nuværende arbejde med samme beslutsomhed, sagde Karaismailoğlu: ”Bafra, der ligger på de frugtbare arealer i Kızılırmak -bassinet, er Samsuns øje dets landbrug og landbrugsbaserede industri. Organiserede industriinvesteringer, som stiger dag for dag i distriktet, bidrager seriøst til distriktets vækst. På den anden side indsnævrer stigende køretøjs- og fodgængertrafik med udviklingsindustrien transit-trafikken Samsun-Sinop; Tætheden var også overvældende i trafikken i Bafra. Bafra Bus Station Different Level Junction, som vi har indviet i dag, vil både lette Samsun-Sinop transitpassagen og give et frisk pust til Bafra bytrafik. Vores kryds består af 1 kilometer hovedvej og 258 meter undergang. Vores 2 × 2 sporet opdelt motorvej er i standarden for varm bituminøs belægning ”.

TÆTTHEDEN AF 18 TUSIND KØRETØJER VIL FÆRDES

Transportministeren, Karaismailoğlu, sagde, at tætheden af ​​mere end 18 tusinde køretøjer på Samsun-Sinop-linjen vil falde takket være dette kryds, sagde, at trafikulykker ved krydset niveau også vil blive forhindret. Karaismailoğlu sagde: ”Med projektet vil vores samlede besparelser være 6,5 millioner lira på et år, 300 millioner lira fra tid og 6,8 tusinde lira fra brændstof. Du kender konsekvenserne af global opvarmning og klimakrise. Med vores projekt slipper vi for 104 tons kulstofemissioner. Åbningerne af veje, broer, tunneler og viadukter, som vi har gennemført i hele landet, giver os en anden spænding. Vores veje er som vandløb. De stimulerer produktion, beskæftigelse, handel, uddannelse, kultur og kunst på det sted, de går til. Denne vitalitet vender tilbage til vores borgere som et job, som mad, som en sikker og lys fremtid. Vi ser den service, vi yder dig og vores folk, som en tjeneste for Gud. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar