Game Industry modtog $ 238 millioner investeringer

Tyrkiet spilindustri modtaget investeringer på millioner dollars
Tyrkiet spilindustri modtaget investeringer på millioner dollars
Tilmeld  


I tredje kvartal af 2021 nåede investeringsbeløbet i opstart i Tyrkiet 109 millioner dollars. Spilsektoren var den sektor, der modtog flest investeringer med i alt 42 investeringer i årets første ni måneder. Det samlede investeringsbeløb i spillene er 238 millioner dollars.

Ifølge 2021 tredje halvår Tyrkiets opstartsøkosystem investeringsrapport udarbejdet af StartupCentrum blev der investeret 109 millioner dollars i opstart i løbet af denne periode. Med 80 investeringer foretaget i tredje kvartal i år steg antallet af virksomheder, der modtog samlede investeringer i årets første ni måneder til 220. Stigningstakten i antallet af investeringer i tredje kvartal af 2021 blev annonceret som 12,7% i forhold til andet kvartal.

Spil først, finans andet

Spilindustrien, der fortsætter sin vækst uden at bremse, modtog yderligere 10 investeringer i det sidste kvartal og mødte i alt 42 investeringer i årets første ni måneder. Ifølge rapporten blev der investeret mindst én spilstart hver uge i de første ni måneder af 2021. I den finansielle sektor, der modtog flest investeringer efter spilsektoren, blev der foretaget 20 investeringer.

10 millioner dollars investering i 2,3 investeringer

Mesut Şenel, grundlægger af IFASTURK Education, R&D og Support, sagde, at spilindustrien i alt har tiltrukket 238 millioner dollars i investeringer og sagde: “Spilleindustrien, der modtog en investering på 2,3 millioner dollars i det sidste kvartal, nåede et samlet investering på 238 millioner dollars. Vi bidrager til styrkelsen af ​​økosystemet ved at rådgive alle nye iværksættere og interessenter i spilindustrien om statsstøtte og virksomhedsetablering, de kan modtage, når de kommer ind i branchen. ” sagde.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar