Understøttelse af 2050 Zero Carbon Target fra GE Aviation

ge aviation giver fuld støtte til sektoren for at nå sit netto -kulstofmål for året
ge aviation giver fuld støtte til sektoren for at nå sit netto -kulstofmål for året
Tilmeld  


Medlemmer af Air Transport Action Group (ATAG), herunder GE Aviation, har vedtaget målet om at nå netto nul kulstofemissioner i 2050 som et langsigtet klimamål. Med dette trin bekræftede medlemmerne luftfartsindustriens engagement i at reducere CO1,5 -emissioner til støtte for Parisaftalens mål på 2009 ºC. Dette trin betragtes som en fortsættelse af sektormålet fastsat i XNUMX.

For at nå det langsigtede mål for nul kulstof skal industrien gå sammen og implementere revolutionerende teknologier for at reducere emissioner og understøtte større brug af alternative brændstoffer som f.eks. Sustainable Aviation Fuel (SAF) og brint.

John S. Slattery, præsident og administrerende direktør for GE Aviation, kommenterede: “GE Aviation udvikler store teknologiske løsninger for at reducere miljøpåvirkningen af ​​flyvninger, såsom åben blæser, hybridelektrisk og nye motorkernedesign. Ved at gå mere bredt sammen med luftfartsindustrien for at opfylde vores forpligtelse til netto -kulstofemissioner inden 2050, kan vi opnå disse resultater hurtigere, end et enkelt selskab kunne. "

For at imødegå denne udfordring accelererer GE Aviation emissionsreducerende teknologier i flyfremdrivningssystemer. kazanHan vil arbejde på en række forskellige motorteknologiske testkøretøjer. CFM RISE*-programmet (Revolutionary Innovation for Sustainable Engines) udført i samarbejde med Safran og Electric Driveline Flight Test-projekter udført med NASA er to vigtige eksempler på disse undersøgelser. Derudover fortsætter GE, som har været aktivt involveret i vurderings- og kompetenceundersøgelser relateret til SAF siden 2007, med at arbejde tæt sammen med SAF-producenter, regulerende myndigheder og operatører for at sikre, at brændstoffer af SAF-typen i vid udstrækning anvendes i luftfarten.

I ATAG -erklæringen oplyser sektoren, at der vil opnås betydelige reduktioner i COXNUMX -emissioner med kombinationen af ​​nye teknologier som f.eks. Muligheden for at skifte til elektricitet og brint til korte flyvninger, operationer og infrastrukturforbedringer og overgangen til SAF. For andre emissioner kan COXNUMX -fjernelsesforanstaltninger anvendes.

Haldane Dodd, viceadministrerende direktør for ATAG, sagde: ”I tråd med behovet for alle sektorer i økonomien for at fortsætte deres udfordrende klimaindsatsaktiviteter har luftfarten styrket sit arbejde med dette spørgsmål. På trods af en af ​​de største kriser i sin historie, demonstrerer denne nye aftale for luftfartsindustrien, hvor prioriteret klimaindsatsen er. Selvom det vil udfordre os alle at nå målet om nul kulstof i 2050, ser det ud til, at det er muligt at nå dette mål med den rigtige støtte fra regeringer og med den rigtige indsats i værdikæden, især i energisektoren. ”

GE annoncerede for nylig sin hensigt om at blive en af ​​de nul -emissionsvirksomheder inden 3, herunder emissioner af omfang 2050 fra brug af solgte produkter. GE har tidligere forpligtet sig til at være CO2030 -neutral, herunder emissioner af omfang 1 og omfang 2, i sine faciliteter og drift inden XNUMX.

GE's teknologiinvesteringer

GE Aviation meddelte, at det har foretaget nogle teknologiske investeringer, der vil hjælpe virksomheden og industrien med at nå deres klimamål.

GE Aviation, der har startet et nyt partnerskab med US National Aeronautics and Space Administration (NASA), meddelte 1. oktober, at det har lanceret et nyt program til modning af et integreret hybrid elektrisk drivaggregat i megawatt -klassen. Dette program har til formål at demonstrere, at et hybrid elektrisk fremdriftssystem er klar til brug i et enkeltgangsfly, med jord- og lufttest, der skal udføres i midten af ​​2020'erne.

Derudover meddelte den amerikanske føderale luftfartsadministration (FAA) i september 2010, at GE Aviation er blevet tildelt prisen for kontinuerlig lavere energi, emissioner og støj (CLEEN) for tredje gang siden 2021. Fonden støtter GE's udvikling af åben blæser, elektrificering, akustik og andre teknologier og forskning i alternative jetbrændstoffer som SAF.

GE Aviation og Safran lancerede CFM RISE -programmet i juni 2021, der har til formål at opnå mindst 20 procent lavere brændstofforbrug og CO2 -emissioner i forhold til nutidens mest effektive motorer.

GE's italienske datterselskab Avio Aero har bidraget til udviklingen og afprøvningen af ​​åbne blæsermotorarkitekturer ved at støtte Europas Clean Sky -forskningsprogram.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar