Sundhedsministeriet 5 Ansættelse af kontraktansat personale

ministerium for sundhedsministeriums udnævnelseskalender er blevet annonceret, hvornår er den første udnævnelse til udnævnelsen til ministeriet for sundhed
sundhedsministeriet

At blive ansat i sundhedsministeriets centralorganisation inden for anvendelsesområdet for artikel 657/B i lov om embedsmænd nr. 4 i henhold til den supplerende artikel 06.06.1978 i "Principper vedrørende ansættelse af kontraktansatte", som blev sat trådt i kraft med Ministerrådets afgørelse af 7 og nummereret 15754/2, For kameramandsposten vil der blive taget kontraheret personale med en professionelt anvendt eksamen og for andre stillinger en mundtlig eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER

sundhedsministerium kontraheret personale vil ansætte

ANSØGNINGS DATO

Ansøgninger starter mandag, 11.10.2021 og slutter på fredag, 15.10.2021.

Eksamensdato og sted

Eksamensdato: Ansøgningsresultater og eksamensdato og -tidspunkt https://yhgm.saglik.gov.tr vil blive annonceret på webstedet. Derudover vil kandidaterne kunne se oplysninger om deres eksamener via Career Gate.

Eksamenssted: TR Sundhedsministeriet Bilkent Campus Universiteler Mah. 6001. Cad. Nej: 9 Çankaya/ANKARA

EKSAMEN ANSØGNINGSKRAV

1) At have de betingelser, der er angivet i underafsnit (657), (48), (1), (4) og (5), i afsnit (A), i artikel 6, første afsnit, i lov nr. 7.

2) At være fyldt 18 år.

3) Ikke at have afsluttet 35 -årsalderen fra den første januar i det år, hvor eksamen afholdes (dem, der er født den 01. januar 1986 eller senere).

4) Ikke have ret til at modtage pension, alderdom eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

5) Ikke at være blevet afskediget eller afskediget under arbejdet i en offentlig institution.

6) I tilfælde af at kontrakten opsiges af institutionerne eller ensidigt opsiger kontrakten inden for kontraktperioden, mens du arbejder som kontraheret personale inden for anvendelsesområdet for artikel 657/B i lov nr. 4, undtagen undtagelserne i bilag 1 af principperne vedrørende ansættelse af kontraheret personale på grund af overtrædelse af servicekontraktprincipperne.Kan ikke genansættes i kontraktansatte personalestillinger i offentlige institutioner og organisationer, medmindre der er gået et år fra opsigelsesdatoen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar