Roof SPP Investment Loan fra Akbank

tag ges investeringslån fra akbank
tag ges investeringslån fra akbank

Akbank tilføjede 'Roof SPP Investment Loan' til sine bæredygtighedsfokuserede produkter. Akbank fortsætter med at tilføje nye produkter til sine bæredygtighedsorienterede produkter. Akbank tilbød sine kunder en overkommelig international pengeoverførselspakke med den grønne udenrigshandelspakke og bragte også sine kunder sammen med Akleases bæredygtige ECOLease-produkter med langsigtede og overkommelige finansieringsomkostninger ved køb af investeringsvarer, der bidrager til vedvarende energi, energieffektivitet og ressourceeffektivitet. Denne gang diversificerer Akbank sin finansieringsstøtte til kunder, der ønsker at reducere deres miljømæssige fodaftryk med produktet 'Roof SPP Investment Loan'.

Med dette produkt har det til formål at fremskynde undersøgelser af energieffektivitet, støtte rene produktionsundersøgelser, reducere COXNUMX -fodaftryk og støtte bestræbelser på at bekæmpe klimaændringer. Akbank fremskynder således overgangen til en lavemissionsøkonomi ved at tilbyde specialprodukter og særlige priser ved finansiering af 'Roof SPP' -installationer. Banken samarbejder også med Tyrkiets førende EPC (Engineering Procurement and Construction) "Engineering, Procurement and Installation" virksomheder for at imødekomme kundernes ende-til-ende behov.

Mehmet Tugal, vicedirektør for kommerciel bankvirksomhed i Akbank, afgav følgende erklæring vedrørende det nye lån: ”Som Akbank øger vi vores positive indvirkning og reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Vi fokuserer på Bæredygtig Finansiering, Økosystemstyring, Human & Samfund og Klimaændringer undersøgelser med det mål at være den førende bank, der bærer Tyrkiet ind i fremtiden. Vores bestræbelser på at støtte vores lands overgang til en lavemissionsøkonomi fortsætter uformindsket, som vi lovede. Som den første indlånsbank i banksektoren, der satte et konkret mål inden for bæredygtig finansiering, fortsætter vi vores bestræbelser på at give vores land en bæredygtig lånefinansiering på 2030 milliarder TL frem til 200. På den anden side sigter vi også mod at reducere vores låneporteføljes indvirkning på klimaændringer inden 2030. Med dette produkt og vores samarbejder tager vi endnu et vigtigt skridt mod at nå vores mål. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar