TCDD vil rekruttere 25 faste medarbejdere? Her er betingelserne for ansøgning om ansættelse af TCDD

tcdd vil få jernbanetrafikoperatør
tcdd vil få jernbanetrafikoperatør
Tilmeld  


Republikken Tyrkiets generaldirektorat for statens jernbaneadministration 25 jernbanetrafikoperatører vil blive rekrutteret som tidsubegrænsede arbejdstagere på arbejdspladser inden for Istanbuls provinsgrænser.

Vores arbejdsanmodninger vil blive offentliggjort i İŞKUR mellem 19.10.2021 – 25.10.2021. For detaljer om meddelelsen KLIK HER

Generelle betingelser

1-Kandidater, der skal rekrutteres i jernbanetrafikkontrollens kunstgren, vil blive ansat på vores arbejdspladser, der ligger inden for provinsgrænserne i ISTANBUL.

2-Kandidater bør ikke være ældre end 46 fra ansøgningsfristen for efterspørgslen efter arbejdsstyrke annonceret af İŞKUR,

3-kandidater er placeret i de elektriske, elektroniske, elektriske elektronik-, maskin-, motor-, mekatronikprogrammer og ækvivalensgrupper for erhvervsgymnasierne Electrical, Electronics, Electrical Electronics, Machinery, Engine, Mechatronics og erhvervsskoler fra fristen for fristen efterspørgsel efter arbejdskraft annonceret i İŞKUR. Ansøgninger fra dem, der kommer som bachelor, accepteres ikke.

4- Fra ansøgningsfristen for den efterspørgsel efter arbejdskraft, der blev annonceret i İŞKUR, er kandidaterne 3-årige lokomotivførere (togingeniør, sporvogn/metrochauffør (Vatman)) eller 2-årig trafikcontroller (jernbanetrafikkontroller, trafikchef) i bybanesystemer.), Urban Rail Systems Traffic Controller) er påkrævet. Kandidater vil dokumentere deres arbejde med SGK Registrerings- og servicedokument med datamatrix. Dette dokument er registreret med e-forvaltningskodeordet. http://www.turkiye.gov.tr. vil blive taget fra.

5- Kandidaterne på den endelige liste sendt af İŞKUR; TCDD -websted (med dokumenterne angivet nedenfor)http://www.tcdd.gov.tr/) kontrolleres i personaleafdelingen i generaldirektoratet for TCDD Enterprise mellem de datoer, der annonceres i meddelelsesafsnittet, og dokumenterne tages.

6- Kandidater, der ansøger om vores anmodninger, som erfaringskravet er påkrævet for, hvis de ikke kan dokumentere dette, vil der blive udarbejdet en rapport om dem, og det tyrkiske arbejdsformidling vil blive underrettet om, at deres ansøgning ikke er blevet accepteret, fordi de ikke opfylder de nødvendige betingelser.

Nødvendige dokumenter

-Kopi af identitetskort,

- Kriminalregister med TR-id-nummer (fra anklagemyndigheden eller med e-forvaltningskodeord) http://www.turkiye.gov.tr. adresse) modtages. Dem, der har en straffeattest, vil indbringe retsafgørelser vedrørende afgørelserne i straffeattesten.

-Kopi af uddannelsescertifikat (feltet / grenen vil blive specificeret i uddannelsesdokumentet.)

-Militærstatuscertifikat (det dokument, de vil bringe, angiver, at de er udskrevet, suspenderet, betalt eller fritaget),

-Med e-forvaltningskodeord http://www.turkiye.gov.tr. Bopælssted (bopæl) og andet adressedokument hentet fra

-Med e-forvaltningskodeord http://www.turkiye.gov.tr. SGK -registrering og serviceerklæring med DataMatrix hentet fra adressen,

-TCDD websted (http://www.tcdd.gov.tr Oplysningsskema til jobanmodning offentliggjort i meddelelsesafsnittet (formularen udfyldes i håndskrift med en blå kuglepen og underskrevet),

7- Hvis de kandidater, der indsender dokumenter til den efterspørgsel efter arbejdskraft, der blev annonceret i İŞKUR, er 4 gange eller mindre end efterspørgslen, vil der ikke være lodtrækning i nærvær af en notar.

8- Hvis de kandidater, der er på den endelige liste og indsender dokumenter, er mere end 4 gange kravet, vil de, der vil tage den mundtlige eksamen, deltage i den mundtlige eksamen den 17.11.2022 kl. 10.00 hos Generaldirektoratet for TCDD Enterprise Human Resources Department Anafartalar Mah. Hippodrome Cad. Det bestemmes ved lodtrækning i tilstedeværelse af en notar på nr. 3 Altındağ/ANKARA.

9- TCDD-websted (http://www.tcdd.gov.tr/) i den mundtlige eksamen, der skal afholdes mellem de datoer, der annonceres i meddelelsesafsnittet, bestemmes kandidaterne af eksamenskommissionens medlemmer; 10 point for deres selvtillid, 10 point for deres skriftlige kommunikation, 10 point for deres verbale kommunikation, 20 point for deres evne til observation-stress-problemløsning, 50 point i færdighedsområdet og 10 point for hvert spørgsmål relateret til skole, de tog eksamen fra. Faglig sigt 1 spørgsmål, professionelle byggematerialer 2 spørgsmål og tekniske spørgsmål 2 spørgsmål, 50 point på det faglige område, i alt 100 point vil blive evalueret. Kandidatens succes score er den score, han fik i den mundtlige eksamen. Startende fra kandidaten med den højeste score
Antallet af originale og samme antal vikarkandidater bestemmes som antallet af arbejdere, der kræves ved hjælp af

10- Af de kandidater, der vil få succes som følge af den mundtlige eksamen og vil blive ansat som jernbanetrafikkontroller;

I henhold til vores jernbanesikkerhedskritiske missioner, gruppe A, sundhedsbetingelser;

En sundhedsnævnrapport, der omfatter 8 filialer (øje, øre-, narkose-, internmedicin, neurologi, generel kirurgi, psykiatri, kardiologi, ortopædi og traumatologi) vil blive anmodet fra ethvert af de hospitaler, der er autoriseret til at udstede sundhedsudvalgsrapporter til Jernbanesikkerhed kritiske missioner personale.

Mundtlig eksamen kazanDe, der ikke har sætningen "En gruppe arbejder i sikkerhedskritiske opgaver" i sundhedsstyrelsens rapport, som hovedkandidaterne har modtaget, og de ønskede evalueringsresultater til syns-/høreundersøgelser, vil ikke blive ansat.

-I overensstemmelse med TCDD's sundheds- og psykotekniske direktiv vil sundhedsnævnets rapport, som modtages af kandidaterne for de kunstgrene, hvortil gruppeidentifikation og psykoteknisk evaluering vil blive udført, blive evalueret af gruppebetegnerne. Kandidater med en passende gruppe vil blive sendt til psykoteknisk evaluering. Rekrutteringsprocessen for kandidater, hvis gruppe ikke er egnet, afsluttes, og eventuelle kandidater vil blive indkaldt. Som et resultat af den psykotekniske evaluering udpeges den kandidat, der anses for tilstrækkelig. Kandidaten, der anses for utilfredsstillende, vil blive sendt til en anden psykoteknisk evaluering inden for en måned. Rekrutteringsprocessen for den kandidat, der anses for utilstrækkelig for anden gang, afsluttes, og en eventuel vikarkandidat vil blive indkaldt.

11- Jernbanetrafikkontrolleren, der skal tildeles i vores organisation, arbejder underlagt arbejdsloven nr. 4857.

12-Prøveperioden for jernbanetrafikkontrolløren, der begyndte at arbejde, er 4 måneder, og ansættelseskontrakten for dem, der ikke lykkedes inden for prøveperioden, bliver opsagt.

13-nominerede kandidater vil arbejde i mindst 5 år på den arbejdsplads, hvor de udpeges og vil ikke være i stand til at anmode om en overførsel inden for denne periode.

14-nominerede kandidater vil kunne arbejde dag og nat på et 24 ur-basis i skift.

15- Blandt de kandidater, der er blevet udpeget og begyndt at arbejde, deres ansættelseskontrakt inden for 7 år, dem, hvis ansættelseskontrakt er opsagt i henhold til artikel 4857, stk. 25, i arbejdsloven nr. XNUMX, og togarbejderne, der forlod ved fratræden, har modtaget uddannelse, kurser, praktikpladser mv. ½ af beløbet vil blive taget tilbage som kompensation ved at beregne omkostningerne ved uddannelsesprogrammet med det gebyr, de modtager under uddannelsesprogrammerne.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar