Doner elektronisk affald til TEGV, Giv håb til børn

tilgiv elektronisk affald, giv håb til børn
tilgiv elektronisk affald, giv håb til børn

E-affald bidrager til, at børn modtager kvalitetsundervisning med 'Donate Forgive' -projektet, der udføres i samarbejde med TEGV og TÜBİSAD. E-affald bliver til uddannelse, TEGVs børn ser håbet på fremtiden.

Education Volunteers Foundation of Turkey (TEGV), som har ydet kvalitetsundervisning til børn i hele Tyrkiet i 26 år, fungerer som en del af løsningen på mange globale problemer, udover den uddannelsesmæssige støtte, det giver børn. Omkring 83 procent af e-affaldet i verden smides væk, og dette affald skaber et alvorligt miljøforureningsproblem. For at reducere denne miljøforurening og for at modtage kvalificeret uddannelsesstøtte til børn med den økonomiske værdi, der opnås ved genbrug af e-affald, samarbejdede TEGV med Information Industry Association (TÜBİSAD), der blev udpeget som en autoriseret institution af ministeriet for Miljø og urbanisering, i 2016 med 'Atma Donate'. Han gennemførte sit projekt.

Inden for projektets rammer modtog mere end 3 børn kvalitetsundervisning.

TEGV bidrager til en levende verden ved at genbruge alle former for e-affald, der ikke bruges i hjemmet, på skolen og på arbejdspladsen med 'Donate the Throwing Project', og får også sine donorer til at deltage i drømmen om et samfund styrket af uddannelse. Det e-affald, der doneres inden for projektets rammer, sendes til det kontraherede genbrugsanlæg via PTT med koden 902 512 042, og den indkomst, der opnås, sikrer, at børn med færre muligheder får kvalificeret uddannelsesstøtte på TEGV. Mere end 250 tons e-affald er til dato blevet doneret inden for rammerne af 'Don't Dispose Project', der har en mangefacetteret struktur med hensyn til at kaste lys over den lyse fremtid for børn, der er uddannet og bidrager til en mere levende verden. Med disse donationer har mere end 3 børn bidraget til at modtage undervisning af høj kvalitet på TEGV.

Udover at bidrage til uddannelse af børn, er 'Forgive Atma Project' en vigtig miljøaktivitet til beskyttelse af naturen. Ved at levere dit elektroniske affald til PTT -filialer kan du bidrage til kvalitetsuddannelse af vores børn på TEGV og kaste lys over deres fremtid.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar