YKS Yderligere placeringsresultater annonceret

yks yderligere placeringsresultater annonceret
yks yderligere placeringsresultater annonceret

ÖSYM meddelte, at resultaterne af den yderligere placering i 2021- Higher Education Institutions Exam (YKS) er blevet annonceret. Efter resultaterne af YKS yderligere præferencer, som blev fulgt tæt af universitetskandidaterne, der ikke kunne placeres i de første præferencer, blev øjnene vendt til registreringsdatoen. Dem, der er berettiget til at registrere sig med yderligere præferenceresultater, vil kunne registrere den 4.-7. Oktober. Hvordan vil YKS Yderligere præferenceresultater blive forespurgt? Hvornår er YKS yderligere præferenceregistreringer? Hvor mange YKS Dam Scorer?

Efter YKS yderligere præferenceprocedurer i september sluttede ventetiden på resultater i dag, og kandidaterne fik deres YKS -placeringsresultater. Selvom yderligere placeringer er gennemført, er der ledige pladser tilbage på mange universiteter.

Hvordan vil YKS yderligere præferenceresultater blive forespurgt?

Erklæringen fra ÖSYM er som følger; Resultater af vores kandidater result.osym.gov.tr De kan lære af vores side og af vores OSYM AIS -mobilapplikation.

Hvornår er YKS yderligere præferenceregistreringer?

Ifølge YKS supplerende præferenceguide udgivet af ÖSYM vil registreringsprocedurerne for de kandidater, der er berettiget til at tilmelde sig et program, blive udført af universiteterne mellem den 4. og 7. oktober 2021.

Yderligere placering vil fortsætte

OSYM Præsident Prof. Dr. Halis Aygün delte på sin Twitter -side for YKS yderligere præference i de sidste uger. Ayguns udsagn er som følger;

“Efter registreringen af ​​de kandidater, der vil blive placeret i henhold til resultaterne af den første ekstra placering, startes den anden yderligere placeringsproces for de ledige kvoter, der vil blive fastlagt.

I den anden supplerende placering vil kandidater, der ikke kan placeres i den generelle placering og første yderligere placering, kandidater med en TYT -score på mindst 140 og kandidater med en minimum AYT/YDT -score på 170 kunne vælge.

Hvor mange YKS Dam Scorer?

Præsident Recep Tayyip Erdoğan annoncerede beslutningen vedrørende YKS på sin sociale mediekonto. Erdogan brugte følgende udsagn;

*Jeg vil gerne give gode nyheder til mine yngre brødre. Vores videregående uddannelsesråd har besluttet at foretage en ekstra placering ud over den centrale og yderligere placering i YKS -præferenceprocessen i 2021. I denne ekstra placering vil tærskelscoren være 140 i TYT og 170 i AYT og YDT.

* Med denne vigtige ændring håber jeg, at udvælgelsesprocessen på universitetet vil være til gavn for alle vores brødre. Som People's Alliance vil vi fortsat stå ved vores ungdom. (TALER)

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar