Akkuyu Nuclear A.Ş., fra det russiske konkurrenceprojekt Olimpus 2021 Kazanøjeblikket skete

Akkuyu Nuclear A.Ş., fra det russiske konkurrenceprojekt Olympus 2021 Kazanøjeblikket skete
Akkuyu Nuclear A.Ş., fra det russiske konkurrenceprojekt Olympus 2021 Kazanøjeblikket skete
Tilmeld  


Akkuyu NGS Project Management System, førstepladsen i den årlige russiske konkurrence for professionel projektledelse ”Project Olympus (Project Olympus) – 2021” arrangeret af Analytisk Center under Den Russiske Føderations regering kazanvar.

I alt blev der indgivet 26 ansøgninger til konkurrencen i år, hvoraf 283 var i kandidaturet "Projektledelsessystem". Deltagerne i konkurrencen er store føderale og regionale virksomheder.

Ud over hovedprisen i kategorien "Statsinstitutioner, statsejede virksomheder, kommercielle og offentlige institutioner og udviklingsorganisationer" modtog AKKUYU NÜKLEER også priser i særlige nomineringer: "Project Management"-serien af ​​virksomhedens Project Management System ( 2022-2026) opfylder nationale og internationale standarder, overensstemmelsescertifikat og "Project Risk Management" Special Award.

Konstantin Kalinin, leder af det analytiske center under Den Russiske Føderations regering: "De stærkeste projektvirksomheder deltager i konkurrencen, som har unik erfaring med at styre komplekse projekter og har stor indflydelse på udviklingen af ​​økonomien. De viser de mest effektive projektstyringsværktøjer, der kan implementeres på statsniveau”, – understregede han.

AKKUYU NUCLEAR INC. General Manager Anastasia Zoteeva: Mange ting påvirker Akkuyu NPP-projektstyringssystemet, herunder at være det første atomkraftværk i Republikken Tyrkiet, at være det første NPP bygget i henhold til "Build-Own-Operate"-modellen og mange andre funktioner. Et stærkt internationalt team af eksperter er blevet dannet i Akkuyu NPP-projektet, og denne sejr i konkurrencen er resultatet af deres hårde arbejde. Vi er fuldt ud inkorporeret i NGS livscyklusscenariet på alle områder af projektimplementering. Vi tager også højde for projektets langsigtede perspektiver ved at sikre det maksimale niveau af anlægsaktiviteter på NPP-stedet: forberede personalet, udvikle infrastrukturen, sikre driftsbetingelserne for det fremtidige kraftværk", - bemærkede han.

Opførelsen af ​​Tyrkiets første atomkraftværk "Akkuyu" på Middelhavskysten er et af de mest omfattende strategiske projekter i russisk-tyrkisk samarbejde og omfatter 4 kraftenheder med "800+" generation VVER-3 type russisk designede reaktorer med en samlet kapacitet på 1200 4 megawatt.

Akkuyu NPP-projektet omfatter støtte i etableringen af ​​den nødvendige nationale retlige ramme for nøglefærdig konstruktion af atomkraftværket af Statens Atomenergiagentur "Rosatom", udvikling af nuklear og netværksinfrastruktur, løsninger inden for finansiering af atomprojekter, uddannelse og omskoling af nationalt personale, lokalisering af produktion Det er et eksempel på et samlet tilbud. Rosatom bygger ikke kun atomkraftværker, men bliver også leverandør af alt hoved- og hjælpeudstyr. NPP er bygget over hele sin levetid og sikrer driften af ​​russiske virksomheder, herunder brændstofsektoren, vedligeholdelse, modernisering og en kæde af virksomheder til fremtidig nedlukning af atomkraftværket. En sådan projektordning er attraktiv for virksomhedsejerlande og skaber langsigtede muligheder for udvikling af den russiske atomindustri.

af konkurrencen kazanPrisoverrækkelsen blev afholdt den 18. november 2021 under konferencen "Practice of Project Management Practice" i Moskva.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar